עבור לתוכן

Need for Speed: Undercover - כל השאלות כאן

Featured Replies

• תגובות 165
  • צפיות 15.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה שהימליץ לו על האתר של valve טעה... אני חושב שהוא לא רוצה לקנות... הוא רוצה להוריד (בלי כסף)

מה אתה אומר שרלוק...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

גם לכם זה ככה? יש לי בעיה מאוד מעצבנתת היה סתם ככה שלט שתקוע בקירר וליפעמים הוא מהבהב כאילו נעלם לשניה וחוזרר גם לכם זה ככהה?

פורסם

מה אתה אומר שרלוק...

:lol:

פורסם

מישהוא יוכל לעזור קניתי את המשחקק ומתי שאני נוסע עם המכונית אזז סתם היה שם על איזה קיר פוסטר ושאני נוסעע הוא מהבהב זה באג במשחק?

פורסם

וואו המשחק ממש זוועה על המפרט שלי נתקע בכל רזולוציה ! אין דברים כאלה :bash:

יש לי מזל שלא קניתי אותו בחול לPS3 . :P

איך מייצרים משחק מסריח כזה , הכל מצועצע שם במיוחד הגרפיקה !

נחכה לשנה הבאה שיוציאו עוד משחק מפגר אם בכלל יוציאו או שEA תפשוט רגל ( עדיף ) !

פורסם

EA הודיעו שהם לא יוציאו יותר משחקים בסדרה הזו אז אין לך מה לדאוג

פורסם

EA הודיעו שהם לא יוציאו יותר משחקים בסדרה הזו אז אין לך מה לדאוג

נו בטח, באחרון הם שפכו לאגר :D

פורסם

יש לי בעיה עם המשחק הזהה תיראוו עם אני לא מפעיל shadow אז הגלגלים של המכונית ניהים לי כזה לבניםם במיוחד שאני מיסתובב אז הגלגלים האחוריים שלי לבנים ושאני מפעיל shadow על הכי גבוהה זה נעלםם ואני שונאא shadow הואא מסריחח בימיוחד במשחק הזהה גם לכם זה קורה?

פורסם

אני באמת ובכנות חושב שצריך להרביץ למי שעשה שם את הגרפיקה. הגרפיקה של MOTORACER משנת 98 הרבה יותר טובה משלו ואני ממש לא צוחק.

לא רק שהגרפיקה לא טובה, המשחק נתקע על כל כרטיס מסך ב1024..

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

כשאני לוחץ נייטרוס לא יוצא שומדבר מהאגזוז =\ אולי איזה אפשרות בהגדרות מבוטלת אצלי?

פורסם

זה עובד אבל לא רואים או שזה לא עובד?

פורסם

זה עובד , אבל לא רואים ... לפני זה יצא לי כזה אש, עכשיו התקנתי את המשחק ואין כלום..

פורסם

אני מניח שזה משהו בהגדרות של הגראפיקה... תעשה defult ואז תשים את כל ההגדרות על הכי גבוה.

פורסם

ואללה צודק, תודה[=

עכשיו אבל גם בכלל כל הגרפיקה השתנתה, נוסף BLUR כאילו בתנועה והצבעים יותר "שרופים" כאלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים