עבור לתוכן

בקשה להשוואה מסוימת בין CoreI7 לבין מעבד Quad

Featured Replies

פורסם

האם הפרש המחירים בין KIT של נניח 920 מסדרת הCoreI7, שלושה ג'יגה של זיכרון במהירות 1600MHZ ולוח אם P6T של אסוס לעומת Q9550 וP5Q PRO יחד עם 4 ג'יגה זיכרון במהירות 1066MHZ משתלם? שימו לב שמדובר בכבערך 1200-1300 שקלים.

אה כן - מדובר בשימוש גיימינג כבד, עריכה גרפית דו-מימדית, תוכנות קלות ורבות שפועלות בו זמנית וגלישה מרובת לשוניות.

פורסם
  • מחבר

נערכה.

פורסם

מעבד כמו Q9550 הוא יותר ממספיק לשימושים שציינת

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שאין הבדל מורגש בביצועי המעבדים? מה לגבי הזכרונות?

אגב, אם אני קונה מעבד קוואד כשארצה לשדרג זה אומר שאאלץ להחליף ממש הכול.. לוח אם, זכרונות ומעבד. אם אקנה כבר עכשיו I7 זה יכול לחסוך כסף. ומה לגבי זה שמחשבים במחירים האלו בדר"כ משומשים למספר שנים ללא שדרוג? (אולי לפעמים בכרטיס המסך אבל זה לא הכי משנה)

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה, אך תגובה ממומחה בנושא תעזור לי מאוד.

פורסם

כרגע לא משתלם לקנות מערכת מבוססת נהלם, או שתחכה או שתקנה מה שמשתלם כרגע שזה C2Q C2D..

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההצקה, אך ממש אשמח לדעת מדוע. כי עד עכשיו הסיבות היחידות היו בעד מערכת הנהלם והן הגיעו ממני :P

פורסם

I join to the question

I really want to buy now Q9550 but looking that the price differences from I7 is only 1200 NIS, so I dont know what to do

Or maybe should I wait that the prices of Q9550 will drop off and than buy

פורסם

בגלל הפרש המחיר. לא אכפת לך לזרוק 1200 ש"ח? be my guest.. ולמה דווקא המעבד הספציפי הזה.. אתה יכול לחסוך יותר מ-1200ש"ח, כמובן תלוי בשימושים שלך.

האם שווה לחכות? אני חושב שלא, אבל אתה יכול לקרוא דעות של אחרים ולדקסקס בנושא בסטיקי המיועד לכך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים