עבור לתוכן

קניית משחקים מקוריים מחו"ל

Featured Replies

• תגובות 33
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
Ships to: Worldwide
פורסם

* For faster delivery, Buyers should select Express Post. (Approx. 1 to 3 business days delivery time)

לא ממולץ אלא אם כן לא אכפת למי שמזמין לשלם עמילות מכס של 35 שקל על EMS .

פורסם

Shipping: To Israel -- Check item description and payment instructions or contact seller for details

Ships to: Worldwide

Shipping within the Continental USA

שים לב, הרבה פעמים שכתוב שהוא שולח לכל העולם, אבל בעלות משלוח מופיע השורה שהעתקתי למטה צריך לקרוא את הפירוט כי בפועל הוא לא שולח.

פורסם

אז זה די סתם עבודה בעיניים?

פורסם
  • מחבר

אני חושבת שאוותר גם על EBAY.

זה מטריף אותי. :pissed:

זה כל כך מעצבן שבכל העולם קל להשיג משחקים ישנים אבל רק במדינת ישראל הכל צריך להיות מסובך כל כך.

^%$%^G$%&^$#%&

פורסם

*שיעול*

מה עם Good Old Games?

http://www.gog.com/en/frontpage/

*שיעול*

אני הזמנתי מהם (בינתיים) את Fallout 1.

יש להם המון משחקים, וכן, גם את Earthworm Jim.

פורסם
  • מחבר

*שיעול*

*שיעול*

אני הזמנתי מהם (בינתיים) את Fallout 1.

יש להם המון משחקים, וכן, גם את Earthworm Jim.

אבל זו רק הורדה ישירה בטח, בלי האריזה דרך הדואר.

פורסם

לגמרי.

אבל, זה כולל(במקרה של Fallout למשל):

manual (124 pages) artworks original soundtrack Fallout Bible (205 pages) reference card hi-res wallpaper Fallout series wallpaper avatars PipBoy avatars

פורסם

למה ויתרת על איביי כל כך מהר?

פורסם
  • מחבר

כי אני יודעת שאני עם המזל שלי אפול על משהו לא אמין.

פורסם

איזה מזל?

מדובר פה על משחקים שעולים לא יותר מ80 שקל כולל משלוח וגם אם יעבדו עליך paypal יחזירו לך את הכסף. אתמול בערוץ 2 היו כמה סיפורים שאנשים הזמינו דברים מחברות בארץ ואחרי שלא קיבלו אותם חברת האשראי סירבה לבטל את התשלום עליו . בחו"ל יש חוקים אחרים וסטנדרטים גבוהים יותר שמגנים על הצרכן. בגלל זה יש הרבה יותר סיכוי שמישהו יעבוד עלי בארץ מאשר שמישהו יעבוד עלי בebay .

אם אף פעם לא ניסית איך תדעי אם זה עובד. אני לא קונה שם כלכך הרבה רק איזה 7 דברים השנה ועוד אחד שקניתי עכשיו:

fallout collection +desciples gold ב50$

space rangers 2 חדש ב 12$ כולל משלוח (בארץ 270 שקל , באתר 200 שקל)

silent storm gold ב12 לירות סטרלינג כולל משלוח (88 שקל בזמנו בארץ הוא עולה עכשיו 220 שקל)

soulcalibur legends משומש בכ 12$ כולל משלוח

big brain academy משומש ב40$ כולל משלוח (משחק מבוקש מדי)

מקלדת למחשב נייד עלתה לי כ38$ כולל משלוח + 35 שקל עמילות מכס (EMS מקולל) וגם החזירו לי 5$ כי היא התעקמה במשלוח מה שהצלחתי לתקן.

וכמובן את the guild universe שעלה לי 35$ כולל משלוח יקר(20$ ) ולא קיבלתי אותו והחזירו לי את כל הכסף חזרה אחרי כמה חודשים.

פורסם

:hi:

היי,אני קונה קבוע בEBAY ,קני מאדם\מוכר עם לפחות 500 פידבקים ו99% פידבק חיובי.

אדם שמוכר מאות פריטים לא מתעסק בלא לשלוח מוצרים או בלרמות לקוחות...כי לא ישארו לו לקוחות,האינטרס שלו

הוא לתת לך את השירות המירבי כדי שתיהיי מרוצה.

ואת יכולה גם לנסות את DIRECT2DRIVE ,אני סומך לצערי יותר על מוכרים מחו"ל מאשר בארץ..מנטליות אחרת.

תהני.

פורסם
  • מחבר

טוב, אני אנסה.

פורסם

אני מחזק.

אין שום סיבה לא להזמין מ EBAY. במקרה הכי גרוע יוצאים עם עוגמת נפש (לא אובדן כסף). כפי שגם ציינו פה- ההפסד הכי גדול שלך יכול להיות 80 שקל. כן- זה כסף, אבל בוא נודה, לא מליונים. כמובן שאין שום סיבה להאמין שתגיעי לזה, אבל אני מאמין שתמיד צריך לבדוק את ה worst case scenario- שבמקרה הזה הוא לא *נורא*.

את צריכה להבין- לבן אדם אין שום אינטרס סתם לעבוד עליך מאחר ויש 2 מנגנונים שמונעים את זה (לא שאני אומר שאין בכלל, אבל זה נדיר):

א. ה FEEDBACK-ים ב EBAY. בן אדם שואף לכאלה טובים- כי ככה הוא ימשיך למכור וירוויח יותר כסף.

ב. PAY PAL. לא קיבלת את המוצר? תפתחי DISPUTE (עד 45 יום אחרי התשלום) אשר יחסום למוכר את החשבון ב PAY PAL. מאחר והוא שואף להמשיך למכור הוא צריך את החשבון ויחזיר את הכסף. אם לא, אני לא יודע בדיוק מה קורה כי אף פעם לא הגעתי לשלב הזה, אבל אני מעריך ש PAY PAL מחזירים את הכסף.

לדעתי רוב התקלות שקורות במקרים של קניה בינ"ל הן בעיות שבסופו של דבר נובעות מהדואר- כלומר איבוד שלהם של המשלוח.

אין מה לעשות, זה חלק מהעסק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים