פורסם 2008 בנובמבר 2416 שנים מחבר אני שואל סתם אם הורדת מתח מתחת הצורך יכולה לשרוף מעבד כמו עליית מתח מעל הצורך?
פורסם 2008 בנובמבר 2416 שנים מתח נמוך לא יגרום לשריפה..כמו שמתח גבוה מדי גם לא יגרום לשריפה מיידית של מעבד..שכן יש מספיק הגנות למנוע את זה..הדבר היחיד שמתח נמוך יגרום זה..חוסר יציבות..
פורסם 2008 בנובמבר 2516 שנים מחבר מתח נמוך לא יגרום לשריפה..כמו שמתח גבוה מדי גם לא יגרום לשריפה מיידית של מעבד..שכן יש מספיק הגנות למנוע את זה..הדבר היחיד שמתח נמוך יגרום זה..חוסר יציבות..הורדת מתח למה היא טובה?האם להורדה ה W של המעבד? או האם גורם לו להיות יותר קריר?ולמה אנשים לא עושים את זה?ואגב לא מצאתי בביוס MONITOR יש אולי שם אחר דומה .או לפחות יש תוכנה אחרת כמו CPU-Z שאני יוכל לבדוק אם זה עדיין נמצא על 1.400 ? {כבר הורדתי את המתח מ 1.400 ל 1.200 }
פורסם 2008 בנובמבר 2516 שנים הורדת מתח=פליטת חום נמוכה יותר+צריכה מתח נמוכה יותר..כמובן כל עוד הדבר לא פוגע ביציבות..למה לא עושים את זה..כי יש מתח סטוק שמוגדר מהיצרן וזהו מספיק..לא צריך להיות בפחדים ממתח.. ;Dמה הCPUZ מראה לך? כמו כן נסה גם את SPEEDFAN..
פורסם 2008 בנובמבר 2516 שנים מחבר האם הw של המעבד ירד משמעותית מה129w שהיה?ועכשיו במקרה אני פותח את ה cpu-z ואני רואה שהמתח ירד אבל לא ל 1.200 כמו שהורדתי אלא זה משתנה כל 5 שניות ל 1.272 ואחרי זה ל 1.280וכ"ו ואז זה שוב חוזר 1.272 וכ"והנה תראה בתמונה למטא למטא {חיברתי בתמונה אחת כמה צילומים שה cpu-z משנה את המתח כל 5 שניות}זה לא מוזר? >>>>>והנה הורדתי את התוכנה שאמרת .איפה אני רואה את המתח? >>>>[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.