פורסם 2003 ביוני 2722 שנים מחבר 700 של chaintechזה לא משו במיוחד...בכל אופן ללכת על הרדאון?הוא אמור להספיק לכמה שנים?
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים קשה להגיד שנים במונחים של היום כאף אחד לא יודע בדיוק איך יסתדרו דום3 וHALF LIFE 2 עם הדור הזה של הכרטיסים. הכרטיס הזה הוא טוב מאוד למשחקים של היום ואולי בעתיד תצטרך קצת להוריד את הגראפיקה של משחקים
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים 700 של chaintechזה לא משו במיוחד...בכל אופן ללכת על הרדאון?הוא אמור להספיק לכמה שנים?עוד פעם אני צריך לצאת למלחמה נגד האנשים שחושבים ש-ASUS זה הכי טוב . אז זהו , שלא ! הם טובים בדיוק כמו כל השאר (LEADTEK . SUMA . TRIPLEX ועוד...) והם סתם יקרנים . ודווקא אני לא התכוונתי לצ'ינטק אלא ללידטק כשדיברתי על טי 4200 ב-700 שקל . ולידטק זה איכות . חוץ מזה , לגבי הראדון - מה שאתה משלם זה מה שאתה מקבל (כלומר , כרטיס מסך משוק נמוך אז תסיק את המסקנות ...).
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים עוד פעם אני צריך לצאת למלחמה נגד האנשים שחושבים ש-ASUS זה הכי טוב . אז זהו , שלא ! הם טובים בדיוק כמו כל השאר (LEADTEK . SUMA . TRIPLEX ועוד...) והם סתם יקרנים . ודווקא אני לא התכוונתי לצ'ינטק אלא ללידטק כשדיברתי על טי 4200 ב-700 שקל . ולידטק זה איכות . חוץ מזה , לגבי הראדון - מה שאתה משלם זה מה שאתה מקבל (כלומר , כרטיס מסך משוק נמוך אז תסיק את המסקנות ...).בחור טוב, צודק.יש לציין כי הפילטרים (בעבר לפחות, אם זה תופס גם לגבי הסדרות החדשות אני לא בטוח (?)) של ASUS היו בינוניים בלבד, דבר שהתבטא באיכות צבעים בגרפיקה דו מימדית ברמה בינונית בלבד... (לידטק, סומה, הרקולס, כל הרדאונים, שם זה UBER איכות)
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים מחבר אני יכול לחרוג מהתקציב שלי ולקנות את ה TIהשאלה היא האם המחיר הכפול שלו משתלם?
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים משתלם בהחלט.... תחשוב שה 5200 הוא הכרטיס החלש ביותר של NV כיום, אפילו חלש מה MX!
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים מחבר אז מה ההחלטה הסופית?rdaon 9100?או להשקיע מכספי להכפיל את ההוצאהולקנות ti 4200?האם המחיר שווה את האיכות?
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מחבר Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 AGP8X 128MB DDR - 789 ש"ח . זה הכרטיס . איה מצאת את הכרטיס הזה בכזה מחיר!זה ממש משתלם!אני מצעתי רק ב 860אתה יכול לתת לי קישור או כתובת?
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים איה מצאת את הכרטיס הזה בכזה מחיר! זה ממש משתלם! אני מצעתי רק ב 860 אתה יכול לתת לי קישור או כתובת? למרות שאסור אבל אני אתן לך בכל זאת כי אתה מציק ...אמממ...*שיעול*(*הדובים*)*שיעול* ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.