עבור לתוכן

malware/וירוס שאני לא יודע איך להתמודד איתו-משתק לי את כל המחשב

Featured Replies

פורסם

לאחר הפעלת קובץ חשוד, המחשב עשה ריסט פיסי בעצמו, מאז שהוא נדלק כל הבעיות החלו.

עשיתי פורמט בדיוק יומיים לפני והתקנתי את כל התוכנות מחדש ובגלל זה אני מתעקש לתקן את הבעיה הזאת במקום לעשות שוב פורמט.

ה"וירוס" הזה לא נותן לי להפעיל את האנטיוירוס שלי (NOD) וגם לא את הפיירוול (ZONEALARM) וגם לא את SPYBOT.

כשאני מנסה להפעיל הוא כותב: not a valid win32 application

ניסיתי להתקין מחדש את התוכנות שכתבתי למעלה וגם ADAWARE והוא גם לא נתן לי מהסיבה שהוא לא מצליח להפעיל את ה SERVICE שלהם

האינטרנט שלי עובד לסירוגין או פתאום מפסיק לעבוד, אני בטוח שהוירוס הזה מתעסק עם ה SERVICES אבל אני לא מצליח לפתור את הבעיה.

אגב תוכנות רגילות שלא קשורות לאבטחה אין שום בעיה להתקין

תוכנות פחות מוכרות כמו PREVX CSI וSTOPZILLA הוא כן נותן לי להתקין אבל בלי רישיון אי אפשר להסיר איתן כלום.

למישהו יש רעיון פיתרון עצה או המלצה?

הכל יתקבל בברכה, אני אובד עצות

תודה לעוזרים!

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה!

הורדתי את התוכנה שהמלצת התקנתי והפעלתי, ניסיתי את כל האפשרויות שם וזה עדיין לא עזר!

בתוכנה מומלץ לעשות את הניקוי ב SAFE MODE המחשב שלי לא מצליח להגיע לSAFE MODE הוא עושה ריסט כשאני מתחיל לטעון SAFE MODE

והאופציה היחידה שמעלה את המחשב היא NORMAL START

במהלך הניקוי בתוכנה הוא כותב הרבה פעמים שהוא לא הצליח לנקות כל מיני דברים כי אין לו גישה וכי מישהו כבר משתמש בקובץ...

מה אני עושה עכשיו?

פורסם
  • מחבר

אז זהו, נוצרה עוד בעיה קטנה הכרטיס רשת שלי לא מזוהה יותר אני מתקין את הדרייבר מחדש והוא עדיין לא מזהה אותו ככה שאין לי יותר

network connection

נכנסתי ל services.msc

ויש מלא services שאי אפשר להתחיל אותם, המחשב לא נותן גישה

עכשיו אין לי אופציה להוריד כלום מהאינטרנט,

עשיתי Windows repair מהדיסק וינדוס וכל הבעיות נשארו אותו דבר בדיוק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים