פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים שלום רב, אני מנסה להתקין XP על מחשב חדש, ומופיעה השגיאה הבאה: [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים תגיד איזה חבילת שירות מותקנת אצלך ? SP1 ? SP2 ?אם מותקן אצלך SP1 , אתה צריך לעדכן את זה לSP2 ע"י הורדתו מאתר מייקרוסופט והתקנתו על המחשב..אם אתה לא יודע מה מותקן , קליק ימני על המחשב שלי , מאפיינים , ושם תראה
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים אני בספק רב שהוא יכול ללחוץ על כפתור כלשהו עם העכבר, כי אין עכבר במסוף ההתקנה הטקסטואלי. (כמו-כן במחשב חדש - המסקנה היא שזוהי התקנה ראשונית) שגיאה בקובץ PCI.SYS על גבי מחשב חדש יכולה לנבוע מכמה סיבות: 1. דיסק התקנה פגום\מיושן. 2. דיסק-קשיח תקול. 3. לוח-אם תקול. 4. מעל 2GB של זיכרון פנימי. אם הבעיה היא תמיד בקובץ ספציפי, הייתי נוטה לכיוון של דיסק התקנה שרוט או דיסק-קשיח תקול. תנסה להתקין עם דיסק התקנה אחר אם קיים, אם לא, הייתי מציע לפנות לספק החומרה שלך. בהצלחה
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים 1. דיסק התקנה פגום\מיושן.2. דיסק-קשיח תקול.-לא נכון זה לא קשור בגרוש!3. לוח-אם תקול-גם זו לא אפשרות!4. מעל 2GB של זיכרון פנימי-אין קשראחי שמע הדיסק שהורדת כנראה היה פגום..
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים מחבר ניסיתי עם דיסק מחבר- ההודעה שפירסמתי הופיעהניסיתי עם XP מהאתר של מיקרוסופט (אני סטודנט אז יש לי חינם...), והמחשב פשוט לא התקדם מעבר לשורה:BOOT FROM CD/DVDשני הדיסקים עם SP2בלוח יש PCI E אני אובד עצות לגמרי...
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים תבדוק שלא מחוברים למחשב התקני USBתבצע בדיקת זיכרון באמצעות MEMTESTתנתק הארדיסקים שלא קשורים למערכת הפעלה כשאתה מנסה להתקין.
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים מחבר מעבד:Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn Boxלוח אם:Gigabyte GA-EP43-DS3Lזיכרון:OCZ 1GBx2 DDR2-800 CL5HDSeagate 500GB Sata II 32MBכרטיס מסך:saphire design Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI כונן אופטי:LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Blackמארז: COOLERMASTER CM690אין שום התקני USB מחוברים, אין עוד HD מחשב חדש
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים מחבר תביא קישור למה שהורדתה ממיקרוסופט.לצערי השירות בינתיים נפל- זה שירות שמיקרוסופט מספקת לסטודנטים מפקולטות מסויימות, ואני זכאי לXP+SP2 חוקי וכשר למהדרין שהיה פעם בקישור הזה:http://support.e-academy.com/general/msdnaa_message.cfmבינתיים קצת קראתי על הבעיה קצת אחרי גיגול שלה, ושמתי לב שכל הפרונות מסתכמים בסופו של דבר בSP2- חבל שאצלי זה לא המקרה.אני אנסה עכשיו את ההצעה עם הBIOS
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.