עבור לתוכן

מעוניין לדעת מה המידות של כרטיסי ה 9800gt

Featured Replies

פורסם

שלום לחברי הפורום

אני עומל על בניית מחשב חדש בתצורת HTPC לסלון שיוכל להריץ גם משחקים (על מסך chi-mei "22). יש לי מארז די מאעפן- אבל זו עובדה מוגמרת ואיני מעוניין להשקיע כסף בשידרוגו- [http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?cart=1163381347994755〈=heb&sku=S-280], כמובן שהספק ישודרג- לא לדאוג. הבעיה היא שיש לי 24 ס"מ ברוטו בין גב המארז לגב הספק- וכאן צריך להשתחל כרטיס מסך. תכלס נראה לי שיש לי כ22 ס"מ נטו (אם מחשיבים את גוש החיווט שיוצא מהספק, ש"למזלי הטוב" יצא בול מול הסלוט של ה PCI EX).בשיטוט ברשת מצאתי מידות שונות לכרטיס הנ"ל ונראה שהמצב לא משהו (על הקשקש). הכרטיס המתאים ביותר שמצאתי הוא גרסת הזלמן של GIGA (הוא קצר בס"מ וחצי), אך חבל לי להוציא עליו 100 ש"ח מיותרים רק בגלל האורך (למרות שהוא כרטיס טוב לכשעצמו). אני מבקש מידות אמיתיות (אם תוכלו למדוד עם סרגל זה מאוד יעזור)- מבעלי ה9800\8800 שבפורום. כמו כן יתקבלו רעיונות אחרים בשמחה- כרטיסים שיהיו ברמה דומה (4670 אופציה קצרה וטובה אך חלשה מדי לטעמי, 4850/4830 ארוכים מדי- אם איני טועה).

תודה רבה

פורסם

9800gt/8800gt ע"פ NVIDIA - אורך 9 inch (או 22.86cm)

מלבד ה-reference PCB, זה יכול להשתנות מיצרנית ליצרנית ונע בין 8 ל 10.5 אינץ'.

אל תשכח שצריך לחבר לו מתח מהספק, בדר"כ ה 6-פין מתחבר דווקא בכיוון אורכו של ה-PCB

פורסם
  • מחבר

שזה אומר עוד ס"מ פחות אני מניח.

8 אינץ' יכנסו יופי, השאלה היא מהם אותם כרטיסים. משום מה רוב החברות לא טורחות לציין מידות באתרים שלהם.

חברה אני אשמח לעזרה........

אשמח אם תמדדו גם את סדרת ה4800 (למרות שאני לא אופטימי).

גם רעיונות יצירתיים יעזרו.

פורסם

שאל בחנויות מהם אתה מעוניין לרכוש כרטיס. שהם יישברו את הראש אם הם מעונינים למכור, חוץ מזה שיש להם גישה לספקים\יבואנים שיכולים לעזור.

אולי ספק מודולרי יכול להוות רעיון "יצירתי" במידה והכבלים מפריעים.

פורסם
  • מחבר

תודה SyndromE - חשבתי על ספק מודולרי, אבל זה עדיין לא פותר את כל הבעיה- רק מצמצם אותה (הכבלול הבסיסי של מתח ללוח ולמעבד קבועים).

אני אנסה בחנויות, אבל יש לי תחושה שאאלץ לרוץ הרבה מהבית לחנות (הרבה החלפות), לכן אני מעדיף לבוא מוכן- עם ידע מוקדם לגבי דגמים ספציפיים.

פורסם

אם הגודל כל כך מגביל אותך, למה אתה לא מוכן לחשוב בכיוון של מארז חדש?

זו תמיד השקעה חכמה, ועדיף שלא כל העסק יהיה דחוס. [תאמין לי, אני יודע על מה אני מדבר, האוויר החם שיוצא מכרטיס המסך שלי ברובו הגיע אל ההארדיסקים בגלל המארז הקטן, ואני דיי בטוח שזה תרם לזה שאחד מהם נשרף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים