עבור לתוכן

בחצי מסך רואים חד בחצי השני קצת מרוח

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי איזו בעיה מוזרה במחשב

כשאני גולש נניח אני רואה בצד הימני את המסך חד ובצד השמאלי אני רואה את הכיתובים קצת מרוחים...

למישהו יש מושג מה זה?

ולא זה לא בעיות ראיה 8)

פורסם

יעזור אם לפחות תגיד איזה מסך יש לך...

פורסם
  • מחבר

AOCLM720

וכאן יש פה תמונה שיכולה להמחיש את הבעיה..

שימו לב להבדל בין הכיתובים בצד שמאל לבין צד ימין...

בצד הימני אני רואה את זה יותר חד ובצד שמאל יותר מרוח...

http://imageknight.com/images/1227007991.JPG

פורסם

חחח LOL....

אין כאן שום דוגמא... שמצלמים מסך ככה, התמונה נשמרת מכרטיס המסך לא מהמסך עצמו, ככה שאנחנו רואים את התמונה המקורית, לפני הטשטוש...

פורסם
  • מחבר

חחח LOL....

אין כאן שום דוגמא... שמצלמים מסך ככה, התמונה נשמרת מכרטיס המסך לא מהמסך עצמו, ככה שאנחנו רואים את התמונה המקורית, לפני הטשטוש...

במקום להיות חכמולוג היית מנסה לעזור

פורסם

אם צילום המסך יוצא טוב אז הבעיה כנראה במסך עצמו או בחיבור.

אם תוכל לצלם את המסך עצמו בעזרת מצלמה, אולי נבין במה מדובר.

פורסם

במקום להיות חכמולוג היית מנסה לעזור

לאחרונה(?) יש פה איזו אופנה מוזרה של אנשים שמבקשים עזרה לדבר לא יפה אל מי שמנסה לעזור להם...

הוא אכן עזר לך - הוא אמר לך למה התמונה שהעלת לא מראה לנו כלום, והסביר לך בדיוק למה.

אני מנחש שהוא חשב שאתה תבין שצריך לצלם באמצעות מצלמה את המסך עצמו - אחרת אני מאמין שהוא היה אומר לך את זה במפורש (וזה אפילו מבלי להכיר אותו...).

בכל מקרה, גם אם העזרה שלו לא מצאה חן בעיניך - אתה יכול לפחות לתת לו את הכבוד המגיע לו על כך שהוא ניסה לעזור לך.

ולעניין - תצלם את המסך שלך באמצעות מצלמה ותעלה את התמונה לפורום.

כדי לנסות ולשלול אפשרות שהבעיה היא בחיבור של הצג - אם יש לך כבל אחר אז תנסה לחבר אותו, ובכל מקרה תוציא ותכניס את החיבור כדי לוודא שהוא מוכנס כמו שצריך למקום.

באופן אישי ההימור שלי הוא שמדובר בבעיה בצג עצמו, ואני מציע לך שאם הצג עדיין באחריות - תממש אותה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים