פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים שלום.חברים שלי מהמסנגר שולחים לי הודעות כאלה שהם בעצם וירוס, ריגול או מה שזה לא יהיה.אבל גם החברים שלי מתלוננים שהם מקבלים גם ממני הודעות כאלה כאשר אני לא מחובר.האם נדבקתי בתולעת המסנגר? איך אפשר למחוק אותה אחת ולתמיד?תודה
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים מחבר כן והוא לא מצא כלום.יש לי nod32 v3.אין לי מיכרוסופט פיתרון למחיקת התולעת?
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים אני זוכרת שניסיתי לחפש גם פיתרון לזה כי לי הייתה את אותה בעיהומישהו באיזה מקום הציע את הקובץ שצירפתי פה, פשוט תריץ אותו, הוא אמור לפתור את הבעיהתגיד לי אם כןמורן[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים מחבר התכונה לא עובדת.היא לא מצליחה לעדכן את עצמה ואי אפשר לתקן את הבעיה.
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים למורן לא ניסיתי את הקבצים כי אין לי בעיה כזאת אבל רק רציתי להגיד כל הכבוד לך את מביאה פתרונות כאלה ואחרים שאף אחד לא חשב עליהם, והם עובדים
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים למורן לא ניסיתי את הקבצים כי אין לי בעיה כזאת אבל רק רציתי להגיד כל הכבוד לך את מביאה פתרונות כאלה ואחרים שאף אחד לא חשב עליהם, והם עובדים שמחה לעזור למה לא? אם זה עוזר לכם מצויין!! גם לי הדברים האלה עוזרים אז למה לא לעזור לאחרים על הדרך? עזר לך הקובץ? מה הייתה הבעיה שלך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.