עבור לתוכן

מחפש נייד ללימודים וניגון HD תקציב 4000-4500

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מחפש נייד ללימודים,

ככה שעדיפות למסך 12.1 או 13

חובה שיהיה קל ובעל מסך מעולה שניתן לקרוא ממנו טקסט (במקום להדפיס ולחסל יער)

בעל זמן סוללה גדול

מצד שני שיאפשר לי לשדר לטלויזיה סרטי HD עדיפות ל 1080P (יש לי פיתרון היום ל 720P, אני חושב על העתיד)

תקציב בסביבות ה 4000-4500 עדיפות לגבול התחתון.

תודה

פורסם

אתה יכול להסתכל על ה-Vostro 1310 ב-13.3" (אין יציאת וידאו אבל נכנס בתקציב).

אם אתה רוצה גם HDMI, גם מחשב קומפקטי וגם חיי סוללה סבירים תצטרך להעלות את התקציב קצת. בסביבות 5000 ש"ח תמצא את ה-SL300 של לנובו.

אפשרות אחרת קצת יותר קרובה לתקציב שלך היא ה-PR201 של MSI אבל אישית אני אף פעם לא ממליצה לקנות משהו עם אחריות של אייבורי. שיקול שלך.

פורסם

ברוך הבא לפורום.

תערוך בבקשה את הכותרת כך שתכיל את התקציב שלך.

בכללי, אני מצטרף להמלצות של tgolin.

פורסם
  • מחבר

תודה על הברכות והתשובות

ה SL 300 לא כבד קצת ביחס למחשבים אחרים במשפחת הקטנים?

לצערי ממה שחיפשתי במשך היום אין הרבה היצע לדרישות שלי בפחות מ 5000.

פורסם

אין מה לעשות, מחשב קל = מחשב יקר.

פורסם

כן, הוא בטווח העליון של מחשבי 13.3" (בערך 2.2 ק"ג).

אבל,

אין מה לעשות, מחשב קל = מחשב יקר.

היתרון שלו הוא שהוא גם חדש יותר מבחינת החומרה (מונטבינה) וגם נותן את ה-HDMI שאתה רוצה.

פורסם
  • מחבר

אם אני מעמיד את ה SL300 מול dell M1330 מיד שניה

בתצורה חזקה. (מעבד T8300 וכרטיס מסך לא ה 3100)

פורסם

אני עדיין הייתי הולכת על ה-SL300 (בהנחה שהם עולים אותו דבר).

קודם כל אין לך שום צורך בכרטיס מסך נפרד וזה יכול לעשות לך כאן רק רע (אוכל חיי סוללה, יותר חום וספציפית ה-M1330 היה אחד הדגמים שנפגעו הכי הרבה מתופעת חימום היתר של סדרת 8 של Nvidia).

ה-M1330 מכיל את פלטפורמת סנטה רוזה בעוד ה-SL300 עובד על מונטבינה, חיי הסוללה של ה-SL300 קצת יותר טובים וכך גם איכות הבניה. ה-SL300 מייצר הרבה פחות חום (הוא אחד המחשבים הקרירים בקטגוריה בעוד ה-M1330 סובל מלא מעט חימום). ל-SL300 יש Trackpoint בנוסף ל-Touchpad והמקלדת שלו יותר טובה (לדעתי כמובן, אני לא אובת את המקלדות של ה-XPS). כמו כן יש לו יותר חיבורים (3 USB לעומת 2 ב-M1330)

היתרון של ה-M1330 הוא במשקל יותר נמוך. מצד שני, אם אתה מצליח לקבל אותו בזול מיד שניה אז זה יתאים לצרכיך.

פורסם

אתה בטוח שאתה חייב שהמחשב ינגן 1080P?

אם אני מבין נכון את השוק בלפטופים - לדרישות שלך (מלבד ניגון HD) יספיק מחשב יותר זול

בכסף שנשאר - תשקיע במזרימדיה - מכשיר שינגן לך מדיה דרך הרשת - כולל 1080P - במחיר של בסביבות 1000 ש"ח - אבל הוא יודע לעשות את זה בקלות - וגם להוציא פורמטי אודיו חדשים (שמחשבים עוד לא יודעים ממש לתמוך)

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שאתה חייב שהמחשב ינגן 1080P?

אם אני מבין נכון את השוק בלפטופים - לדרישות שלך (מלבד ניגון HD) יספיק מחשב יותר זול

בכסף שנשאר - תשקיע במזרימדיה - מכשיר שינגן לך מדיה דרך הרשת - כולל 1080P - במחיר של בסביבות 1000 ש"ח - אבל הוא יודע לעשות את זה בקלות - וגם להוציא פורמטי אודיו חדשים (שמחשבים עוד לא יודעים ממש לתמוך)

אני מכיר את הפיתרון של מזרימדיה, יש לי אחד כזה בסלון.

חשבתי באותה הזדמנות שאני רוכש נייד לתת פיתרון גם לחדר השינה.

בסה"כ אם אנ ירוצה נייד איכותי הוא יגיע גם ככה לסביבות ה 4500 ככה שאולי ה SL300 באמת מתאים.

תקנו אותי אם אני טועה בעניין זה.

פורסם

מה זאת אומרת מחשב שיודע לשדר 1080P ? אם מחשב יכול לשדר 720P הוא יכול גם 1080, השאלה היא האם המסך שמחובר יכול לקבל 1080P.

כבר קומפוננט, HDMI, מסוגלים להעביר אות של 1080P.

אם אני טועה אז תתקנו אבל אני די בטוח שזה תלוי אך ורק במסך המקבל ולא במחשב.

פורסם

מה זאת אומרת מחשב שיודע לשדר 1080P ? אם מחשב יכול לשדר 720P הוא יכול גם 1080, השאלה היא האם המסך שמחובר יכול לקבל 1080P.

ברור.

רק שלא הייתי רוצה לראות 1080P דרך קומפוננט, ואפילו לא דרך VGA. אז לצורך זה הייתי ממליץ להתמקד על מחשב עם יציאת HDMI.

פורסם
  • מחבר

עדיין אני בחיפושים. לאחר שנסגרתי פחות או יותר על ה sl300 של לנובו.

שמתי לב שיש הרבה X61 ביד שניה. אני יודע שאין לו יציאת HDMI, אבל בהנחה שאני מוותר על הפיצ'ר הזה.

SL300 לעו X61 - ה X61 יותר קל ונייד, מה לגבי שאר הפרמטרים (נניח שצורה פשוטה יחסית של X61 עם מעבד T7300)

שוב תודה

פורסם

אז הנה כמה שיקולים:

* הביצועים יהיו דומים וספק אם תרגיש הבדל

* ה-X61 יותר קטן והרבה יותר קל

* ל-X61 מסך מאט, ל-SL300 מבריק.

* ל-SL300 יש מצלמה (בחלק מהדגמים), ל-X61 אין.

* ל-SL300 מסך רחב ורזולוציה יותר גבוהה (1280X800 לעומת 1024X768). חלק מהאנשים יעדיפו מסך רגיל, על אף הרזולוציה הנמוכה.

* ל-X61 אין touchpad

* ל-X61 אין כונן DVD, רק בתחנת עגינה (שמוסיפה למחיר ולמשקל, ולא נועדה לניידות יחד עם המחשב)

* ה-X61 עם סוללת 8 תאים ייתן חיי סוללה הרבה יותר גדולים מה-SL300 עם סוללת 6 תאים. עם סוללת 4 תאים שניהם די קרובים מבחינת חיי סוללה.

* כשאתה קונה X61 יד שניה, אתה לוקח מחשב משומש עם אחריות חלקית. אם תוכל למצוא אחד חדש יחסית, שיש לו אחריות לשנתיים פלוס, זה יכול להיות עדיף מ-SL300 ואחריות לשנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים