פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים שלום, הבעיה היא שלא מופיע לי שם המשתמש שלי בWINDOWS במנהל המשימות, וכשאני נכנס לMSCONFIG למשל אין באפשרותי לערוך שינויים - ניתנת הודעת שגיאה שאני לא מורשה. הדבר הזה קרה מייד לאחר שעשיתי סריקה במחשב עם האנטיוירוס הנוכחי Kaspersky 2009. צירפתי 2 תמונות שתבינו את הבעיה, אני מבקש עזרה דחוף זה משגע אותי :s07: תודה לכל העוזרים מראש!
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים אתה לבטל SERVICES כדי שמחשב ירוץ יותר מהר ? אזלפעיל לפחות את TERMINAL SERVICES SERVICE מחדש.
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים קליק ימין על המחשב שליניהולבחלון לחיצה על שרותיםלמצוא TERMINAL SERVICESדבל קליק עליולבדוק שהוא בידני ולפעיל אותו.שרותים שלך רזים מדי ולא נראה יש מספיק שם. יכול להיות יש לך וירוסים או מישהו ש"מבין" טיפל במחשב.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים הייתי מנסה ליצור משתמש חדש עם הרשאות מנהל.אם לא עוזר, אז שחזור מערכת לתאריך בו הכל עבד באופן תקין.
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים מחבר קודם כל תודה על התייחסות.IVAN ניסיתי כבר לעשות מה שאמרת לי אבל הוא נותן לי הודעת שגיאה שאומרת שלא ניתן להפעיל את השירותים האלו..בנוגע למה שאמרו פה...המשתמש שלי הוא עם הרשאות מלאות של ADMINSTRATOR בדקתי את זה במאה אחוז.אני משער שהיה לי וירוס במחשב שהתלבש על קבצי מערכת בSYSTEM32 ... מה שקרה שעשיתי סריקת וירוסים ב KIS 7 ולדעתי האנטיוירוס שלי מחק את הקבצים הנגועים ביחד עם הוירוס ועכשיו נדפקתי. :-\ :-\יכול להיות שזה באמת מה שקרה? :s05:
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים זה לא משנה שהמשתמש כרגע הוא ADMIN, יכול להיות שפרופיל המשתמש פגום.תיצור אחד חדש ותבדוק.כמו-כן על-מנת לשחזר קבצי מערכת, אתה יכול לבצע את הפעולה הבאה:הכנס את דיסק ההתקנה, ובהתחל --> הפעלה--> רושמים: sfc /scannowהפעולה מעתיקה קבצים מהדיסק במקרה ואינם קיימים או פגומים.אם לא עוזר, נסה התקנת תיקון למערכת ההפעלה בעזרת דיסק ההתקנה.
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים מחבר עקבתי בדיוק אחר ההוראות ועשיתי מה שאמרת אבל כנראה שזה לא רוצה להסתדר נראה לי שאני מפרמט את המחשב ולהבא אני מתקין אנטיוירוס מייד לאחר סיום התקנת הוינדוס, ככה שלא יכנסו הוירוסים האלה תודה לכל מי שניסה לעזור פה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.