פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים אם אני מתקין את הגירסה האנגלית הזו, האם יש לה חבילת עברית שאפשר להוריד בנפרד ולהתקין? האם זה ישנה את התפריטים לעברית? אם התשובה חיובית לשתי השאלות הקודמות, מאיפה אני מוריד?תודה.
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים יש לחבילת אופיס MUI אבל הוא לא זמין ללקוחות עם רשיון פרטי כמו הMUI למערכת ההפעלה אלא רק ב volume license.
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים אם אני מתקין את הגירסה האנגלית הזו, האם יש לה חבילת עברית שאפשר להוריד בנפרד ולהתקין? האם זה ישנה את התפריטים לעברית? אם התשובה חיובית לשתי השאלות הקודמות, מאיפה אני מוריד?תודה.1. יש חבילה עברית2. אתה יכול לבחור אם אתה רוצה לשנות את התפריטים או לא. (אפשר לשנות גם בחזרה)כיוון שהתשובה חיובית לשתי השאלות- אתה יכול לקנות את החבילה בראש שקט.
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים יש לחבילת אופיס MUI אבל הוא לא זמין ללקוחות עם רשיון פרטי כמו הMUI למערכת ההפעלה אלא רק ב volume license.דווקא אפשר גם ללקוחות פרטיים, הנה מאתר מיקרוסופט, בחר שפה והורד:http://buy.trymicrosoftoffice.com/buyusa/product.aspx?sku=3809677&plang=en&r=US_USD&culture=en-US
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים מחבר אומנם יש חבילה עברית אבל היא זמינה רק בתשלום ואני חשבתי שזה יהיה חינמי כמו חבילות השפה שהוצעו ל XP.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.