עבור לתוכן

מערכת עם דרישות מיוחדות.

Featured Replies

פורסם

שלום,אני רוצה לשדרג את הסאונד בביתי כיום מחוברת לה מערכת סטריאו.

הכרטיס קול הוא סאונד סטורם שנמצא על האסוס נפורס 2 שלי בכל אופן התקציב למערכת שלא צריכה לכלול יותר משני ערוצים הוא 1500 ש"ח אפשר טיפה יותר אבל לא רצוי.

אני ממש לא אוהב באס כך שהמון מערכות אינם יכולות להיכנס לרשימה.

החדר בו תחובר המערכת הוא דיי גדול .

אם אין מערכת שמיועדת למחשב אני אעלה את התקציב כדי שיכולול רסיבר.

תודה מראש,עמית

פורסם

אתה רוצה מערכת סטריאו, ב1500 שקל? זה בקושי מחיר של רמקולים נורמליים.

למחשב אולי יש לך אופציות אבל אם אתה כבר עושה את הבחירה הנכונה והולך על סטריאו לך עם זה עד הסוף.

פורסם
  • מחבר

אמרתי שאם אין אופציות שיכולות לספק אותי למחשב אני יכול להוסיף עוד סכום כדי לספק את צרכי (חדר גדול,לא באס).

במידה וצריך להוסיף מגבר אז התקציב יכול לעלות עד 5000 ש"ח מקסימום..

פורסם

אווו עכשיו אתה מדבר לעניין!

5000 שקלים לתקציב כזה זה מאוד מכובד לרמת כניסה.

הייתי מחפש מגבר יד שניה באחת החנויות שמתעסקות בסטריאו בסביבות ה1500-1800 שקלים יש מגברים ממש מעולים.

ולי אפילו פרה ופאוור בנפרד, וקונה זוג רמקולים טובים (אתה מעדיף ריצפתיים או מדפיים?) כמו הטריאנגל טיטוס המעולים.

פורסם

יש בארץ יבואן של טריאנגל? אם כן מי היבואן?

פורסם
  • מחבר

אווו עכשיו אתה מדבר לעניין!

5000 שקלים לתקציב כזה זה מאוד מכובד לרמת כניסה.

הייתי מחפש מגבר יד שניה באחת החנויות שמתעסקות בסטריאו בסביבות ה1500-1800 שקלים יש מגברים ממש מעולים.

ולי אפילו פרה ופאוור בנפרד, וקונה זוג רמקולים טובים (אתה מעדיף ריצפתיים או מדפיים?) כמו הטריאנגל טיטוס המעולים.

אני מעדיף רמקולים ריצפתיים,הרמקולים האלו באמת נטולים באס כמעט לחלוטין?

אין לי ממש מושג מה לבדוק במגבר,קניה של מגבר יד שניה בטוחה? (מבחינת עייפות החומר וכדומה)

פורסם

באס תמיד אפשר להנמיך בעזרת אקולייזר.

אבל אתה כנראה לא יודע מה זה באס טוב ולכן נמנע מבאס, באס טוב הוא לא מפוצץ ומרעיש אלא מדוייק ומאוד נעים לטעמי.

רוב החנויות שמוכרות ציוד יד שניה נותנות אחריות לשלושה חודשים, זה מספיק זמן לראות אם יש תקלה.

מה לחפש במגבר יד שנייה? שישמע לך טוב עם הרמקולים שלך, לא יותר.

אגב, אל תשכח לקנות גם כבלים איכותיים בהתאם, למשל the snowline של ואן דאן הול.

פורסם

בעניין המגבר, עדיף יד שנייה, ואם אפשר אז יד שנייה מבן אדם פרטי ולא מחנות כי חנויות שוחטות בדברים האלה.

שמע את המגברים האלה -

Nad 320 bee

Cambridge a500

marantz pm4200

בנוסף תשמע מגברים של - Onkyo ו- Rotel

אלו החברות שפחות או יותר נכות בסכום הזה (יש גם דברים יותר יקרים של רוקסן וקריק וכו'...)

בעניין הרמקולים -

תשמע את הטיטוס כמו שהציעו פה, אם יש לך אפשרות תשמע גם את

Monitor audio, יש להם את סדרת ה-Bronze החל ממדפיים קטנים ועד לרצפתיים (שווים שמיעה)

יש לך את אוונס בטווח הזה וגם את אקוסטיק אנרג'י

תתחיל עם הכיוון הזה ולאט לאט תשמע מה הכי מתאים לך, חשוב מאוד לשמוע לפני שקונים כי למשל לסוג מוזיקה שלי

שמעתי מגברים של רוקסן ב-7 אלף שקל ומגברים של פחות זולים ולא נהניתי, לעומת זאת דווקא ממגברים של

נקמיצ'י (כן כן נקמיצ'י, רסיבר סטריאו שלהם) נהניתי יותר.

עריכה-

חשוב מאוד שתציין איזה סוג מוזיקה אתה אוהב, זה יעזור מאוד

פורסם
  • מחבר

בהתאם לשאלתך אני אוהב:

בעיקר רוק ומוזיקה קלאסית. יותר מזה אני לא שומע אך לעיתים רחוקות אני שומע גם רוק קל יותר.

דוגמאות לאמנים אותם אני אוהב:פרל גאם,דיוויד בואי,בוב דילן,נייל יאנג, לפעמים גם אירון ודייפ פרפל זהו

בחיי שמעתי באס איכותי מספר רב של פעמים אך מעולם לא אהבתי את זה..(חברים מוזיקאים וכדומה)

אני יודע שיש אפשרות להוריד את הבאס בעזרת אקולייזר אבל יש רמקולים בהם זה נשמע נורא ואני חייב להסתפק בצליל שטוח.

פורסם

אוקיי, כפי שאמרתי, לך שמע את הדברים שהצעתי לך למעלה וככה תראה איזה כיוון מוצא חן בעיניך יותר.

ברגע שתשמע את הדבר שאותו הכי אהבת תדע שהוא מתאים לך, כנ"ל לגבי רמקולים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים