פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים שלוםלמי שעיין בת'ארד הקודם שלי, מכיר פחות או יותר את הסיפורבכל אופן, יש לי 2 גרסאות של 4850, מתוצרת SAPPHIREכאשר גרסה אחת היא עם הPCB של ATI, כלומר כרטיס אדוםוהגרסה השניה, היא מסתבר, PCB "בעיצוב מיוחד " של SAPPHIRE, כרטיס כחול, עם קירור התופס 2 סלוטים, ומגיע ללא קירור לזכרונותעכשיו,בעייתי היא כזאתאני מתכנן קירור מים לכרטיסים הנ"ל, ומסתבר שהבלוקים הייעודים לסדרה הנ"ל לא יתאים לגרסה המיוחדת של ספירלצערי, אני לא מצליח להשיג יותר את הכרטיס של ספיר מהדגם הישן, (הבסיסי ביותר, לא סוניק\טוקסיק)עכשיוהאם הכרטיסים מתוצרת חברות אחרות כמו אסוס\גיגהבייט, זהים לכרטיס שאני צריך?נכון לעכשיו, אין לי בעיות עם מערך הCF, ולדעתי, לא צריכה להיות שום בעיה בעתיד, כאשר יהיו לי 2 כרטיסים מחברות שונות, האם אני צודק?(אשמח לקבל המלצה לכרטיס המבוקש)תודה רבה לכל העוזרים
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים מחבר אני נמצא בעיצומו של פרוייקט, כבר מאוחר מידי - הבלוקים הם הרכיבים היחידים שחסרים לי.ומיותר לציין שאני מחפש ביצועים - עם שקטאני מתכנן למערכת OC לא קטןעכשיו, האם הPCB של שאר היצרניות זהה לPCB של ATI?
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים סורי אלי אבל אני יבאס אותך כל עוד מוקדם... יכולות OC?! לא בבית ספרינו.... לצערי יכולות ה OC שי HD4850 פשוט משפילות... אני בספק אם מ625 אתה תוכל ליישב יציב ב690MHZ... משהו שעושים גם עם קירור אוויר פשוט...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.