עבור לתוכן

אפשר לקבל שידורי YES בלי ממיר ורק עם כרטיס טלוויזיה?

Featured Replies

פורסם

השאלה שלי,

אפשר לחבר את היציאה של התשתית של יס ישר לכרטיס טלוויזיה? בלי צורך בממיר?

תודה מראש

פורסם

לא

YES משדרים דיגיטלי בלבד ולכן אין ערוצים ללא ממיר.

בHOT זה שונה כי יש להם תשתית אנלוגית ולכן אפשר לקבל ערוצים גם בחיבור אנטנה רגילה.

פורסם

השידורים של YES הם דיגיטליים ומקודדים, ולכן נדרש מפענח, מהסיבה הזאת חיבור החוט ישירות מהקיר לכ.טלווזיה רגיל לא יעבוד.

אני זוכר שבזמנו (לפני שנה בערך) מכרו ביס מפענח PCI, שיחסוך את הממיר, אני לא יודע מה הסטטוס של זה, תברר בשירות הלקוחות.

פורסם

אלא אם כן יש לך מפענח, מעניין אגב אם זה תלוי או חומרה או שכרטיס טלויזיה פלוס תוכנה שתקדד יסיפקו

פורסם

תיאורטית זה לא משנה אם הפיענוח עצמו מתבצע על המעבד הראשי או על מעבד יעודי שמולחם על הכרטיס, כל עוד שהוא מתבצע.

פורסם
  • מחבר

תיאורטית זה לא משנה אם הפיענוח עצמו מתבצע על המעבד הראשי או על מעבד יעודי שמולחם על הכרטיס, כל עוד שהוא מתבצע.

ובמילים אחרות, זה אפשרי אבל צריך תוכנה בשביל זה?

זה מסובך?

זה לוקח הרבה מהמעבד?

כי אני בדרך כלל צופה בטלוויזיה ומשחק, ככה שזה יכול לגרום לבעיה

פורסם

המפתח שלפיו מוצפן המידע הדיגיטלי ע"ג תשתית YES הוא לא ממש מידע ציבורי, זה שתיאורתית הפיענוח יכול להתבצע ע"ג המעבד הראשי בעזרת תוכנה לא הופכת את התוכנה הזו (המפענח) לזמין או לחוקי.

פורסם

נפתח בזמנו ולזמן קצר דיבור על פרוייקט במכוון בדיוק לפותח התראד,

אני זוכר שדיברו על כרטיס PCI(מבית היוצר של יס עצמם) שאליו יוכנס הכרטיס שכעט נמצא בממיר ויאפשר לבעלי ה-HTPC למיניהם לפענח את השידור ללא צורך בממיר.

לא ממש עקבתי, וכעת אני לא שומע על זה כלום, הכחידו את זה... כמו כל דבר מועיל בארץ...

פורסם

השידורים של YES הם דיגיטליים ומקודדים, ולכן נדרש מפענח, מהסיבה הזאת חיבור החוט ישירות מהקיר לכ.טלווזיה רגיל לא יעבוד.

אני זוכר שבזמנו (לפני שנה בערך) מכרו ביס מפענח PCI, שיחסוך את הממיר, אני לא יודע מה הסטטוס של זה, תברר בשירות הלקוחות.

פורסם

אלא אם כן יש לך מפענח, מעניין אגב אם זה תלוי או חומרה או שכרטיס טלויזיה פלוס תוכנה שתקדד יסיפקו

יש הבדל בין הצפנת הNDS שיש לשידור לבין פענוח אות הווידאו הדחוס עצמו, 2 דברים שונים לגמרי.

פורסם

אכן כן, לא שמתי לב :hat:

לא ידעתי שזה הגיע לסטטוס של מכירה... בזמנו דווקא הייתי צריך

פורסם

לא צריך כרטיס מיס. כן צריך כרטיס טלווזיה יעודי(לוויני).

יש הסבר לא רע כאן על מה צריך ואיך עושים.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה לכל התגובות העוזרות כאן :xyxthumbs:

אני כנראה פשוט אתקשר אליהם ואשאל אם הם עדיין מציעים את הכרטיס PCI, וכמה הוא עולה

אבל בינתים לפני שאני מתקשר, אני רק רוצה לדעת כמה דברים?

למישהו יש מושג מה זול יותר,כרטיס PCI של יס או ממיר יס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים