פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים יש לי : AMD ATHLON 5600X2 AM 8500GT 2GB RAM מה זה לעזאזל MCP ? בכל מקרה איך הטמפרטורות ?
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים הטמפרטורות מעולות, חוץ מהMCP הזה שנראה לי קצת חשוב ואם אני לא טועה זה הצ'יפסט של הלוח אםאבל נחכה לתגובה של מישהו מבין.ותגידף עם איזה קירור אתה למעבד?!הוא ממש קריר!
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים מחבר לצערי קניתי את המחשב מאייבורי יש לי חרא מארז[כאילו סטנדרטי] וקירור רגיל של AC 7 משהו כמו PALINE עריכה : להלן תמונתו :
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים בקיצור אין לך מה לדאוג בקשר למעלות המחשב.אבל צריך לחכות שמישהו יענה מה זה MCP
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים פותח התרד MCP מצביע על הטמפ' של ערכת השבבים שלך...איזה לוח אם יש לך ? כמו כן למרות המארז הסטנדרטי כמה מאווררים מותקנים בו כרגע ?
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים 2 זה המאוררים של המארז נטו ? כן ?איך הם מסודרים ?כמו כן לא ענית לי על..פותח התרד MCP מצביע על הטמפ' של ערכת השבבים שלך...איזה לוח אם יש לך ? כמו כן למרות המארז הסטנדרטי כמה מאווררים מותקנים בו כרגע ?
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים מחבר הם מסודרים כמו שצריך.יש לי מארז סטנדרטי וחסר לי מאוורריש לי מקום למאוורר של 70 מ"מ אבל לא הכנסתי כי אין לי מספיק חיבורים.אסור לי לעשות אוברקלוק מכיוון שיש אחריות.
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים אזמה שיש אחריות גם למחשב שלי יש וגם לרוב האנשים פה יש אחריות אם נשרף הלוח או כל חלק אחר אתה מוציא את הסוללה ל5 דקות ומכניס והביוס התאפס.וככה בחיים לא ידעו אם עשית OC או לא הכי הרבה שישאלו אותך זה למה איפסת אז שחק אותה ראש קטן ותגיד ככה אמרו לי.וזהוו אתה מקבל חלק חדש ומתחיל מחדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.