עבור לתוכן

סקר-איזה ספקית אינטרנט מספקת את ה ADSL בכי מהיר

איזה ספקית אינטרנט מספקת את ה ADSL בכי מהיר 373 הצבעות

1. 1. איזה ספקית אינטרנט מספקת את ה ADSL בכי מהיר

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

בבקשה - תצביעו רק מנסיון (דעתכם יכולה גם להתבסס על אינטרנט של חברים שלכם או משהו כזה, אבל אל תצביאו בגלל שאהבתם את הפרסומת של החברה :cwm3:. רק ממה שראיתם.)

פורסם

קודם כל, זה בזק בינלאומי, לא בזק לבד.

עכשיו- לא כולם עברו מס' חברות עם אינטרנט מהיר, אז אני מניח שכל אחד יצביע לחברה שלו.

פורסם

האם יש סיבה להאמין לפרסומת של ברק שם הם אומרים שהם הכי מהירים שיש?

פורסם

ממש לא.

אין להם באמת דרך להוכיח שהאינטרנט שלהם מהיר יותר...

הם סתם חברה עלובה... לחבר שלי היו לא מעט בעיות איתם (בעיות טכניות ובעיות שירות) אז הוא עבר לבזק בינלאומי.

לא יודע מה איתכם, אבל אני מנוי בבזק בינלאומי ואני מרוצה.

פורסם
  • מחבר

האם יש סיבה להאמין לפרסומת של ברק שם הם אומרים שהם הכי מהירים שיש?

מלא חברות אומרות שהם טובות מכל המתחרים שלהם אבל לרוב זה סתם שקר. לא צריך להאמין לזה רק במקרים מעטים מה שרואים בפרסומות הוא אמיתי.

:hat:

פורסם

יש לי בזק בינלאומי 0.5 מגה והפינג שלי ב ET הוא 450 , לא ניתן לשחק ככה האינטרנט פשוט זוחל , אף פעם אל תתחברו לחברה המסריחה הזאת , מנסיון! >:(

פורסם

תראו NetVision :bigok: לרוב יקרים משאר המתחרות אבל אין מה להשוות ברמת השירות והביצועים שהם מספקים, שווה כל שקל שאתה משלם להם.

פורסם

נטוויז'ן לוקחים ובגדול, אחוז כשלים נמוך במיוחד ואספקת מהירות אמינה ויציבה ברוב שעות היממה, כבר במשך תקופה לא קצרה.

פורסם

ברק יכולה להבטיח את הפינג הכי טוב לגרמניה בסביבות ה30 וזה בדוק!

אולי אתם לא מכירים את החברה מאד 1 אז אני יסביר קצת , החברה יצרה תשתית אופטית בכל המזרח התיכון ושלחה 2 סיבים ישר לאירופה

החברה לא משתמשת בשום סוג של דחיסת אינטרנט כרגע ויש להם קיבולת של64גיגה (בלי דחיסה!). לפני חצי שנה הם אמרו שהם יכולים לתת לכל בית במזרח התיכון 100מגה ביט! יש להם מבנה תת קרקעי בישראל. שהם פנו לממשלת ישראל אמרו להם שהם יכולים לספק את הקווים שלהם רק לחברות כרגע.

ברק כנו מהם רוחב פס ישר לגרמניה ולכן הם יכולים להכריז על כך שהם הספקית המהירה ביותר ( לגרמניה והסביבה)

פורסם

אני לא יודע מי הכי מהירים,

אבל אני יכול להגיד שבזק בינלאומי בין הכי איטים...

פורסם

Well אי מנוי לנטוויז'ן כבר כמעט 3 שנים, ולא היו לי בעיות איתם חוץ מפעם פעמיים (לא משהו רציני).

אני גלשתי 500 K ושדרגתי ל 750 K והחיבור הרבה יותר מהיר ממה שהיה קודם (ת ש ד ר ג ו ! ).

יש לי חבר עם בזק בין לאומי והמהירויות אצלו גם די גבוהות, אבל היו אצלו בעיות איתם אז תכל'ס ... נטויז'ן אולי טיפה יקרים אבל בלי כאבי ראש והמהירות סבבה 8)

פורסם

אל תתחבר

אבל אל תתחבר ל

bezeqint

יש להם מלא בעיות וכדי להיעזר בהם אתה צריך לחכות על הקו אם השיר הדפוק שלהם לפחות 15 דקות

וגם המהירות לא מי יודע מה(50-55KB MAX)

אני עכשיו מחובר לברק

והם פשוט מעולים המהירות מקסימלית אבל באמת מקסימלית! (66 KB KAVOA)

אני מדבר על החבילה של חצי מגה

הייתה לי רק בעיה אחת בנתיים בברק(מחובר כ 3 חודשים)

ושהיתקשרתי לחצתי על הכפתור הרצוי במערכת לניתוב שיחות

ואחרי שניה בדיוק מישהו ענה

זה השירות הכי טוב שראיתי

וחוץ מזה אתה יכול להביא תחשבון לחברים

כי הם היחדים שנותנים לכמה לגלוש על אותו חשבון

אבל כעיקרון

כולם אותו זבל

;[

שחכתי משהו -הם מעולים לאירופה פשוט מעולים

פורסם

לפי דעתי נטויז'ן וקווי זהב הכי טובים... קווי זהב יותר טובים מבחינת פינגים לחו"ל מאשר נטויז'ן...

בשני הספקים האלה יש בעיות פה ושם... הכל תלוי באיזה אזור אתה גר...

פורסם

כל אחד יאמר את דעתו האישית, הצעה שלי למי שיש את הדיל הכי טוב קח אותו, לא תרגיש בהבדל בין כל החברות...

ובקיצור קחו מה שיותר זול לא תמיד זה שתלם אבל בד"כ כן!

ד"א אני אם ברק על 1.5 מגה בכבלים והדבר היחיד שאני לא מרוצה מימנו זה המודם (SURFBOARD MOTOROLA) הוא מחליט מתי להיתנתק ומתי להיתחבר ואני יודע שהבעיה היא ספציפית במודם הזה.

פורסם

השאלה איך אתה מגדיר אינטרנט מהיר?

אם אינטרנט מהיר בשבלך זה הורדה, אז ככה:

ע"פ מה שאתה כבר יודע הן אם זה adsl והן אן אם זה כבלים יש חבילות, החבילות הן ב Mbit כלומר נגיד חבילה 1.5Mbit זה 1500Bit

כלומר צריך לחלק ב 8 לקבל ב kb כיוון וכל בייט שווה ל 8 ביט. לכן בחבילה 1.5Mbit תוריד ב kb187.5 במדויק, יכול להיות שהרבה ממכם קיבל 200-300kb, זה פשוט באג של lag של התוכנה איתה אתם מורידים.

מבחינת ההורדה, הייתי בדיי הרבה חברות וראיתי אצל חברים, רובם משתמשים בתוכנות הורדה שמאיצות את ההורדה.

כלומר התוכנות יוצרות כמה התחברויות לשרת, דבר שגורם לניצול כל הפס, אז לפי דעתי אם אתה מחפש הורדה טובה, עם תוכנה טובה אתה תוריד בכל החברות אותו דבר ע"פ החבילה.

אם אינטרנט מהיר בשבלך זה פינגים, זה תלוי לאן, ע"פ ניסיון אישי, לא משנה לאיזה ספק תתחבר, פינג לחול יהיה תמיד מעל 100

באיחוד במשחקים שכל פאקט הוא 1024byte פחות או יותר...

אחרי הכל גם הפינגים בארץ לא ממש טובים בכל החברות. מניסיון האישי הגדול שיש לי ועברתי הרבה חברות, עניין הפינגים הוא מאוד

דינמי, אולי עכשיו ב 012 יש פינגים טובים אבל אולי עוד חודש זה יפסק ובאינטרנט זהב יהיו יותר טובים... וכך זה כל הזמן.

כרגע: 012+cable פינגים בארץ מעולים, adsl+iz דיי טובים, adsl+barak גרוע, nezeq+adsl מיקרה עצוב,

בזמן האחרון שמתי לב של cablers יש פינגים יותר טובים ול adsl לא ממש, אבל שוב, זה דינמי, בתור גימר מושבע שכל יום בשרתים.. ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים