עבור לתוכן

האם אני צריך לקנות ספק חדש בשביל הכרטיס ATI Radeon HD3650?..

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח אם ASUS P4P800. כרגע הכרטיס שיש לי הוא ATI9600XT הוא קצת עושה רעשים וקצת נדפק ואני לא רוצה לשדרג את כל המחשב אז חשבתי לקנות את הכרטיס הנ"ל כי הבנתי שהוא קיים בחיבור שמתאים ללוח אם שלי (AGP).

ומישהו אמר לי שהוא מעריך שמחשב מהתקופה הזו הגיע עם ספק שלא יספיק לכרטיס הזה, ולכן הכרטיס יעבוד אבל יעבוד פחות טוב.. זה הגיוני?! חשבתי שאם הספק לא מספיק חזק המערכת פשוט לא תידלק...

ובלי קשר האם באמת אני צריך להחליף ספק?.. לכרטיס הקודם זה הספיק...

תודה לעוזרים..

פורסם

אני חושב שאין צורך להחליף ספק, - HD3650 לא צורך הרבה יותר מהכרטיס הישן שלך.

וגם אם אתה קונה אותו, לך אך ורק על גרסת ה - GDDR3, ה - GDDR2 הרבה יותר חלשה.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאין צורך להחליף ספק, - HD3650 לא צורך הרבה יותר מהכרטיס הישן שלך.

וגם אם אתה קונה אותו, לך אך ורק על גרסת ה - GDDR3, ה - GDDR2 הרבה יותר חלשה.

וזה נכון שאם הוא צורך יותר הוא יעבוד יותר חלש??.. זה לא שהמערכת לא תידלק בכלל ואז תהיה לי אינדקציה לזה?.. כאילו איך אני יכול לדעת שהוא בעצם לא נותן תפוקה מלאה בעצם?...

הGDDR3 מתאים ללוח שלי בכלל?..

פורסם

מתאים אם הוא AGP.

לא תהיה שום בעיה עם הספק.

פורסם
  • מחבר

מתאים אם הוא AGP.

לא תהיה שום בעיה עם הספק.

לא מצאתי GDDR3 בזאפ... אתה יודע על חנות שכן מוכרת את זה בארץ?.. והמחיר לא קופץ משמעותית?..

ואני שואל, במידה והספק לא יספיק. האם המערכת לא תידלק או שהכרטיס יפעל חלש מהרגיל, ולי לא יהיה מושג?..

פורסם

היה אותו ב - TMS קודם אבל הורידו מהאתר.

שמעתי שיש גם באיבורי.

המחיר עומד על כ - 470 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

היה אותו ב - TMS קודם אבל הורידו מהאתר.

שמעתי שיש גם באיבורי.

המחיר עומד על כ - 470 ש"ח.

הGDDR3 מופיע רק בחיבורי PCIe...

בTMS אני רואה שה GDDR2 עולה 470 שח...

יש כרטיס אחר גם הוא AGP: Sapphire Radeon 3850 512MB DDR3 AGPx8 Retail

אבל נראה לי כבר מוגזם המחיר 750

גם באייבורי אין :'( אתה אומר לא לקנות את הDDR2 אז?..

פורסם

באתר של אייבורי אין, אבל לפי מה שידוע לי יש להם הרבה מוצרים שאין באתר, תתקשר ותשאל אותם.

פורסם

יש לי לוח אם ASUS P4P800. כרגע הכרטיס שיש לי הוא ATI9600XT הוא קצת עושה רעשים וקצת נדפק ואני לא רוצה לשדרג את כל המחשב אז חשבתי לקנות את הכרטיס הנ"ל כי הבנתי שהוא קיים בחיבור שמתאים ללוח אם שלי (AGP).

ומישהו אמר לי שהוא מעריך שמחשב מהתקופה הזו הגיע עם ספק שלא יספיק לכרטיס הזה, ולכן הכרטיס יעבוד אבל יעבוד פחות טוב.. זה הגיוני?! חשבתי שאם הספק לא מספיק חזק המערכת פשוט לא תידלק...

ובלי קשר האם באמת אני צריך להחליף ספק?.. לכרטיס הקודם זה הספיק...

תודה לעוזרים..

אם אתה לא מתכנן להחליף מחשב, ולא תמצא את הכרטיס, תחפש ביד שניה.

פורסם
  • מחבר

אם אתה לא מתכנן להחליף מחשב, ולא תמצא את הכרטיס, תחפש ביד שניה.

בוודאות הוא קיים בחיבור AGP וGDDR3?

פורסם

כן, או לפחות היה קיים, מה שאומר שבטוח יש ניצולים.

פורסם
  • מחבר

כן, או לפחות היה קיים, מה שאומר שבטוח יש ניצולים.

ואיך זה שהם נמכרו באותה עלות כמו הGDDR2 היום.. מוזר. אני לא מוצא בשום מקום.. יד שניה זה קצת ריסקי לא?.. בעיקר ברכיבים האלה שלרוב עושים להם OC..

פורסם

באתר של אייבורי אין, אבל לפי מה שידוע לי יש להם הרבה מוצרים שאין באתר, תתקשר ותשאל אותם.

התקשרת ?

פורסם

כשאתה מנסה לחסוך, במקום לקנות מחשב חדש אפילו ב3K שיהיה טוב בהרבה ממה שיש לך עכשיו, אז כן, אתה הולך גם ליד שניה.

ולא, זו לא ביקורת למרות שזה נשמע ככה, אני אומר שעדיף לך לקנות מחשב חדש בהרבה על להתרוצץ בחיפוש אחר כרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

התקשרת ?

כן, אמרו שיחזרו אלי ועדיין לא חזרו...[br]פורסם בתאריך: 16.11.2008 בשעה 19:26:54

כשאתה מנסה לחסוך, במקום לקנות מחשב חדש אפילו ב3K שיהיה טוב בהרבה ממה שיש לך עכשיו, אז כן, אתה הולך גם ליד שניה.

ולא, זו לא ביקורת למרות שזה נשמע ככה, אני אומר שעדיף לך לקנות מחשב חדש בהרבה על להתרוצץ בחיפוש אחר כרטיס מסך.

אני קונה מחשב חדש, נייד. אבל את המחשב הזה אני רוצה להשאיר כHTPC והוא מספיק בשביל זה רק שהכרטיס מסך שלו (שהוא מספיק טוב לכשעצמו עבור המטרה) פשוט עושה רעש ולכן אני רוצה להחליף אותו.

[br]פורסם בתאריך: 16.11.2008 בשעה 19:28:21

התקשרת ?

טוב אז גם באייבורי אין..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים