פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים מפרט אינטל בהחלט יהיה בזבוז בשבילך...ואתה לא ממש צריך 4 ג'יגה זיכרון בשביל HTPC...לגבי כרטיס מסך - תגיד לי חד וחלק מה לגבי משחקים ואני יתן לך המלצה מדויקת.
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים מחבר האמת שאני לא משחק משחקים הרבה אבל לפעמים יש משחק שיוצא שמדברים עליו אז אני בטח ישחק... אבל זה לא קורה הרבהאני צריך כרטיס מסך שיריץ משחקים סבבה לא אומר לך משהו מדהים של 2000 שקל אבל משהו בטווח 500-600 ככה.
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים אם ככה ה9600GT שהמליצו לך עליו יהיה לא רע בכלל. רק הייתי בודק באתר של החברה אם באמת יש לו HDMI (מביקורת שקראתי פעם אני די בטוח שיש)...
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים מחבר אני שומע כל המון שמפרט אינטל יהיה בזבוז בשבילי אשמח אם תרכיב לי מפרט מתאים של AMD תודה
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים עצלנות לשמה! לא טרחת אפילו לגלוש ללינק שנתתי וגם אחרי ש"סוחטים" ממך אתה עושה טובה עם חצאי תשובות ננעל מחמת זלזול במי שמנסה לעזור לך ("אחלה פורום" לא ממש עושה לנו את זה) ובשל עצלנות גרידא! אם אתה עדיין לא מבין למה - טרח וגלוש ללינק שנתתי קודם, כפי שהייתי אמור לעשות מלכתחילה עוד לפני שכתבת את הפוסט הראשון וודאו וודאי אחרי הפוסט שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.