עבור לתוכן

מחפש נייד לאבא ~3000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מחשב נייד בסיסי בלבד

עדיפות למחשב עמיד

שימנושיים עיקריים

אינטרנט אופיס תמונות וכו'

יש מצב לפוטושופ אבל זה המקסימום

גודל 15.4"

חשבתי ללכת על דל אינספרון 1525 1.8 ג'יגהרץ

בכל מקרה אשמח לקבל המלצות

כמה שיותר זול אבל עדיין שיהיה טוב ועמיד

פורסם

ה-1525 אכן מחשב טוב. חריגה לא קטנה מ-3000 שקלים, במיוחד אם אתה רוצה שיבוא עם מערכת הפעלה. לדעתי, הוא שווה את זה בזכות האחריות ל-3 שנים.

פורסם
  • מחבר

ה-1525 אכן מחשב טוב. חריגה לא קטנה מ-3000 שקלים, במיוחד אם אתה רוצה שיבוא עם מערכת הפעלה. לדעתי, הוא שווה את זה בזכות האחריות ל-3 שנים.

אני יודע שהוא אחלה של מחשב שבהחלט יספק את כל הצרכים

השאלה היא פה האם יש משהו זול יותר שיספק את הצרכים באותה מידה

כי בשיא הרצינות אבא שלי רק רוצה את הנייד הזה כדי שהוא יוכל לשבת איתו בחוץ בגינה ואולי לקחת אותו לעבודה פעם בשנה

אבל בכל מקרה משהו עמיד איכות בנייה טובה+

הביצועים לא צריך להיות גבוהים

עכשיו יש לי עוד שאלה

GPS במחשב נייד האם זה אפשרי ואיך? (מחיר +- לחומרה)

פורסם

אתה יכול למצוא ב-ZAP מחשבים עם אותו מפרט של ה-DELL שעולים פחות. וכולם יספקו את הצרכים באותה מידה.

השיקול הוא בעיקר האם אתה רוצה לשלם על האחריות ל-3 שנים. זה הימור נטו. יכול להיות שהמחשב יחזיק גם 3 וגם 4 שנים ללא תקלות, ויכול להיות שאחרי שנתיים יילך לו מסך או לוח אם (וזה יכול לקרות לכולם), ואז אם האחריות שלך פגה אחרי שנה, תצטרך לזרוק אותו לפח, כי לתקן אותו יעלה כמו לקנות חדש.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול למצוא ב-ZAP מחשבים עם אותו מפרט של ה-DELL שעולים פחות. וכולם יספקו את הצרכים באותה מידה.

השיקול הוא בעיקר האם אתה רוצה לשלם על האחריות ל-3 שנים. זה הימור נטו. יכול להיות שהמחשב יחזיק גם 3 וגם 4 שנים ללא תקלות, ויכול להיות שאחרי שנתיים יילך לו מסך או לוח אם (וזה יכול לקרות לכולם), ואז אם האחריות שלך פגה אחרי שנה, תצטרך לזרוק אותו לפח, כי לתקן אותו יעלה כמו לקנות חדש.

אוקיי נלך על הדל =]

אגב אתה יודע משהו גם לגבי הGPS?

פורסם

לנייד זה אין GPS. יש כמה ניידים עם GPS, אבל הם עולים יותר מנייד + GPS חיצוני ולמה שבכלל מישהו ירצה דבר כזה? זה בערך כמו שהטלפון הסלולרי שלך יהיה המחשב. זה נראה לך נוח?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים