עבור לתוכן

פעילות הרד דיסק

Featured Replies

פורסם

הי

אני משתמש בתכנה HDDLIFE אשר מראה לי בכל רגע נתון את פעילות ההרדיסק

כאשר המחשב במצב "רגיל" אין שום פעילות , אך כאשר אני מריץ מכונה ויראטואלית (VM) לפתע HDDLIFE מראה פעילות כתיבה מלאה כל 10 שניות למשך 2 שניות, למרות שהVM נמצא במצב של חוסר פעילות

יש למישהו רעיון למה?

תודה מראש

פורסם

הVM מבצע פעולות גם כשאר אין פעילות נראת לעין במכונה אל מנת לאפר אמולציה חלקה וזורמת.

פורסם
  • מחבר

איך אפשר בדיוק לראות מה נכתב על ההרדיסק? אני מדגיש, HDDLIFE מציין שזו פעולת כתיבה

יש תכנה שנותנת לי לראות בדיוק איזה קבצים פעילים?

תודה מראש,

פורסם

אתה באמת רוצה לראות raw output של כל מה שנכתב ע"י היישום לדיסק?

מה זה משנה לך בכלל?

פורסם
  • מחבר

משנה לי כי אני רוצה למגר את התופעה הזו, בכל פעם שאני מתקין VM חדש אין שום פעילות הרד דיסק, אך לאחר זמן מה מופיעים לי פיק טיים בערך כל 10 שניות (כתיבה ב100%) למשך 2 שניות. עכשיו תכפיל את זה ב10 מכונות וירטואליות ויוצא שההרדיסק שלי לא יכול לבצע שום פעולה(!)

פורסם

10 מכונות ויארטאליות?

חשבת אולי על תחנת עבודה רצינית עם הרד-דיסקים של SAS ב15,000 RMP עם מערך RAID 0 או SSD?

אתה צריך להבין שוירטואליזציה זה תהליך מאוד דורש מבחינת משאבי מערכת.

פורסם

והמחשב שלך סתם ככה לא כותב מידע להארד דיסק כל כמה זמן (למשל זיכרון וירטואלי).. לא ציינת באיזה פלטורמה אתה משתמש, אבל בשביל הרצה של כמה מכונות כאלו אולי כדאי להשתמש בגירסאות VMWARE SERVER למניהם ששם נראה לי אפשר לשלוט יותר חזק על כל מני אופציות כאלו, וגם כמובן לשאול בפורומים יעודיים (כמו אתר הקהילה של VMWARE) על איך הצורה הכי טובה להריץ כמה VMWARE (ומה אתה עושה איתם).

פורסם
  • מחבר

הפלטפורמה - VMware Workstation 6

הוסט - Win server 2003

גסט - XP SP3

כאשר אני עושה כל דבר פרט למכונה וירטואלית אין שום פעילות הרד דיסק חריגה

אך כאשר אני מריץ את הVM, אפילו רק אחד, HDDLIFE מראה לי פעילות כתיבה מלאה כל 10 שניות בערך לפרק זמן כתיבה של 2 שניות ואני לא מבין למה...

פורסם

תחפש/תשאל ב communities.vmware.com בכל מקרה אני מניח שהוא פשוט רושם שינויים שיש בזיכרון הוירטואלי (שהרי אתה משהה מכונה וירטואלית ב WS היא תוך שניה מופסקת ואין פעולות תחזוקה שמתבצעות, לכן אני מניח שהם מתבצעות באופן שוטף).

פורסם
  • מחבר

אםםם לא אני נוטה לא להסכים איתך, משום שהקצתי לו זכרון וירטואלי ייחודי ואינו משתנה...

ממש מעצבן הדבר הזה

פורסם

מה הקשר, הזיכרון הזה לא צריך להיכתב לאיפשהו ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים