עבור לתוכן

DISK BOOT FAILURE.....

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי מחשב עם מערכת הפעלה VISTA 64 BIT ולפני כמה ימים רציתי להוסיף XP במקביל לכן יצרתי עוד מחיצה בארדיסק (WD 160 GB SATA2) וניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה החדשה אך מסיבה כלשהי המחשב לא אפשר לי ... כל פעם שניסיתי להתקין על המחיצה הוא נתן הודע ה כשלהי והחזיר אותי לתפריט של כל המחיצות... ניסיתי גם במחיצות אחרות אך אותה בעיה. עשיתי ריסט ופתאום הVISTA לא עולה ורשום DISK BOOT FAILURE.... ניסתי לפרמט את הכונן ולהתקין ויסטה מחדש אך גם פה הופיע הודעה שאי אפשר להתקין...

מה לעשות????

אהה חשוב להזכיר שנכנסתי עם BOOT DIASK של ERD וכל התוכן בארדיסק עדיין קיים....

תודה מראש....

פורסם
  • מחבר

מקפיץ....

בנתיים הוספתי ארדיסק ישן למחשב ועליו התקנתי VISTA ויכלתי לגשת לארדיסק השני שעושה בעיות... פירמטתי דרך וויסטה את המחיצה המיועדת להתקנה והתקנתי דרך הוויסטה (ולא דרך BOOT ) וויסטה על המחיצה ובסוף הצלחתי להתקין וויסטה על המחיצה (המחיצה על הארדיסק שעושה בעיות) והמערכת באמת הראתה שוויסטה מותקן על המחיצה אך ברגע שנתיקתי את הארדיסק הישן (עשיתי כיבוי מסודר ורק אז ניתקתי) חוזרת השגיאה DISK BOOT FAILURE.....

:-\ :-\ :-\ :-\

פורסם

אתה לא יכול להחליף הארדיסקים עם מערכות הפעלה ולצפות שהמחשב יעבוד, זה לא קונוסולה.

פשוט תגבה את הנתונים ותתקין מחדש בהארדיסק הראשי. כבר הסתבכת מדי בשביל פתרונות אלגנטיים.

פורסם

ניסית Startup Repair עם הדיסק של ויסטה?

פורסם
  • מחבר
אתה לא יכול להחליף הארדיסקים עם מערכות הפעלה ולצפות שהמחשב יעבוד, זה לא קונוסולה.

לא הבנת... התקנתי על שני הראדיסקים את אותה מערכת הפעלה. כאשר שני הארדיסקים היו מחוברים היה ניתן להכנס למערכת ההפעלה שבארדיסק אחד וגם למערכת ההפעלה בארדיסק השני. כאשר ניתקתי את הארדיסק הישן (הזמני) ההודעה חזרה ולא ניתן להכנס לשום מערכת הפעלה.

פשוט תגבה את הנתונים ותתקין מחדש בהארדיסק הראשי. כבר הסתבכת מדי בשביל פתרונות אלגנטיים.

ברור שגיביתי.... אבל אין אפשרות להתקין על הארדיסק הראשי ... גם VISTA וגם XP לא מאפשרים (רק אם מחובר הארדיסק הישן)....

ההודעות שמופיעות כאשר אני מנסה להתקין על הארדיסק הראשי (ושהארדיסק הישן לא מחובר ) הם:

yym1zmzlkgmn.jpg

gzzjmozw1yqt.jpg

ניסית Startup Repair עם הדיסק של ויסטה?

כן אך זה לא עזר

פורסם

לפי תמונה של ויסטה אין לך מחיצה PRIMARY בכונן הזה.

אין כזה מחיצה - אין ולא יהיה בוט !!

פורסם

תיכנס עם הדיסק של ויסטה למצב של REPAIR TOOLS.

תנסה STARTUP REPAIR.

אם לא עוזר, תיכנס ל-WINRE (COMMAND PROMPT) וכתוב את הפקודה הבאה בתיקייה BOOT בכונן C:

bootsect /nt60 all

כמו-כן ישנו מאמר רשמי של מיקרוסופט לגבי הבעיה:

http://support.microsoft.com/kb/919529/en-us

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

לפי תמונה של ויסטה אין לך מחיצה PRIMARY בכונן הזה.

אין כזה מחיצה - אין ולא יהיה בוט !!

אז מה עושים?

תיכנס עם הדיסק של ויסטה למצב של REPAIR TOOLS.

תנסה STARTUP REPAIR.

אם לא עוזר, תיכנס ל-WINRE (COMMAND PROMPT) וכתוב את הפקודה הבאה בתיקייה BOOT בכונן C:

bootsect /nt60 all

כמו-כן ישנו מאמר רשמי של מיקרוסופט לגבי הבעיה:

http://support.microsoft.com/kb/919529/en-us

בהצלחה.

כמו שאמרתי STARTUP REPAIR לא עזר...

ניסתי לעשות מה שכתוב במאמר אך זה לא עזר ההודעה חוזרת...

גם לא נראה לי שזו הבעיה כי לא הופיע לי השגיאה Disk read error has occurred כמו שמופיע במאמר...

פורסם

תעלה את המחשב עם דיסק XP למסך רקובר, ותבצע את הפקודה FIXMBR

תראה אם אחרי זה אתה מצליח ליצור מחיצות עם ההתקנה של XP.

אפשרות שניה, תעלה את המחשב באמצעות ההארדיסק שעובד, ותשתמש בתוכנה של יצרן לבצע LOW LEVEL FORMAT

אפשרות שלישית, תעלה את המחשב דרך דיסק GEPARTED

תבחר את הדיסק ואחרי זה בתפריט

התקן-> CREATE PARTITON TABLE

אחרי זה תבצע התקנה דרך הדיסק של הווינדוס

שים לב, כשאתה מתקין ווינדוס, ההארדיסק שבו מותקן הווינדוס חייב להיות ההארדיסק הראשון במערכת , או הארדיסק בודד במערכת

אחרת רשומת האתחול יכולה להיווצר בהארדיסק אחר ואז כשמנתקים אותו יש בעיה.

עריכה:

ומיותר להגיד, אבל כל אחת מהפעולות הנ"ל (פרט לראשונה), תמחק את כל המידע שיש על הדיסק בכל המחיצות.

אז תבצע גיבוי.

פורסם

תריץ תוכנה שנקראת ACRONIS DISK DIRECTOR תערך את אחד המחיצות בדרך כלל עושים את C ותגדיר אותה שתיהיה PRIMERY ובנוסף שתיהיה ACTIVE

יש לך את התוכנה הזאת ב HIRENS BOOT CD

פורסם

מה עושים ? בפעם הבא תדאג שעל כל קונן יהיה לך לפחות מחיצה PRIMARY אחד.

עכשיו צריך לגבה חומר ממחיצה ראשון, לשחרר ולפרמט מחיצה מחדש כ PRIMARY ולהתקין מחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים