פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים קיבלתי את המעבד הנ"ל במתנה.האם אני צריך להחליף לוח ? (לא אכפת לי אם ה-FSB יהיה בתדר נמוך יותר מ-1600)האם עדכון ביוס פשוט יעבוד ?ועוד שאלה. אין לי וינדוס, רק לינוקס. האם אני יכול לעדכן ביוס, או שאני צריך להתקין וינדוס בשביל זה ?
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים ממש לא צריך מערכת הפעלה כדיי לעדכן את הביוס, DOK פשוט יעשה את העבודה...בקשר למעבד - HOLY SHITבקשר ללוח, תבדוק מה רשום בעדכון, אם יש תמיכה לליבות החדשות
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2321לא יעבוד.ממליץ על שדרוג הלוח ללוח GA-EP43-DS3L לפחות.
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים הוא לא חייב את הלוח הזה ספציפית אבל כן, רצויבעיקר למעבד שכזהעריכה: ומה לא עובד?Supports Intel® Core2 Extreme Quad-Core / Core2 Duo processor
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים מחבר ממש לא צריך מערכת הפעלה כדיי לעדכן את הביוס, DOK פשוט יעשה את העבודה...איך ? באתר של גי'גה-בייט, מה שהם נותנים זה קובץ EXE...עריכה : האם יתכן שהם כותבים N/A בגלל שהם לא תומכים ב-FSB 1600, אבל באופן לא רשמי זה יעבוד ?כנראה שהכי טוב פשוט לנסות, ולראות מה יקרה...
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים לא, לפי הטבלה זה באמת לא תומך... אין שום סיבה לנסות הם יודעים מה הם רושמים...בגלל שאנחנו בפורום המתאים, אתה מוזמן לעדכן תקציב בכותרת במידה רוצה לוח חדש (מן הסתם אתה צריך, אני לא הייתי מוותר למעבד כזה)
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים תשמע אני חושב שהם פשוט לא עידכנו את הטבלה, הם כותבים שם גם על הE6750 N/A ככה שזה רק בעיה בFSB הם פשוט לא בטוחים שזה יגיע...תעדכן לביוס הכי מעודכן.. ותנסה לעשות עם המעבד הזה BOOT... המקסימום שיכול לקרות זה שלא תקבל פוסט... לא יותר מזה.. זה לא יגרום נזק לא למעבד ולא ללוח...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.