פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים הייאבא שלי התמכר קשות לסידרה (חה חה) נכנסתי לאתר דרך הנייד שלי ומשומה הוא נשאר על "מושהה" ניסיתי להשתמש גם בFF וגם ב\IE7 אך ללא הועילנכנסתי ל"עזרה" של האתר והורדתי את העידכונים הדרושים.עדכנתי אך כתוב לי שיש לי את כול העידכונים כבר ואין צורך לעדכן.ובIE הוא מראה שיש לי את כול העידכונים ותחת FF הוא מראה שאין לי את העידכונים,ניסיתי לעדכן והוא מראה כי יש לי את כול העידכונים.על הנייח שלי זה עובד יופי.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים מפאת העובדה שב-FF אין פלאגין רשמי שתומך ב- Windows Media Player, אני בספק שהאתר אמור לעבוד ב-FF. ב-IE7 תנסה לאפס את הגדרות הדפדפן ולמחוק קבצים זמניים. נ.ב- אני מכיר הרבה אנשים ש"ההורים" או "חברים" שלהם מכורים לתוכנית הזאת
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים בעייה זאת בדרך כלל נובעת מ WMPנסה להתקין WINDOWS MEDIA PLAYER 11 ואם הוא כבר מותקן תסיר ותתקין שנית
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים יש לך אולי אנטי וירוס קספרסקי?כי לי יש והייתה לי את אותה הבעיה שהוא רושם מושהה, אתה צריך לבטל את האבטחה רק מתי שאתה מנסה להפעיל את המצלמות באתרואז אתה יכול להחזיר את האבטחה של הקספרסקי
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים הוידיאו בסדר גמור (למרות שלא אני בניתי את הנגן המדובר, במקרה הזה זה נגן של CASTUP). אני עם MOOG, תוודא שיש לך WMP11*צוות HTML/JS, MAKO
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.