עבור לתוכן

יש לי 2 אפשרויות למשחק US ו-ASIA , ל-PS3 איזה לקנות?

Featured Replies

פורסם

מכיוון שהכרטיסים בישראל לא רשומים על מקומות באסיה ואירופה אז אי אפשר לקנות מהחנויות האלה מה שמבטל את האופציה לישראלים לקנות DLCים למשחקים שנקנו בארץ/אירופה/אסיה.

אבסורד...

פורסם

אני מחכה לכרטיסי חיוב לחנות האירופאית...

יש שם דברים בסביבות ה-100-200 שקל שאני כבר מת לקנות מאז שיש לי PS3.

בכל מקרה,

אתה באמת רוצה להסתבך עם כרטיסי חיוב לחנות היפנית (שהיא כמובן בשפה היפנית אגב...) בשביל לחסוך כמה דולרים?

תפרגן לעצמך אחי. תקנה את הגרסא האמריקאית.

ותעדכנו אותי אם יש כרטיסי חיוב לחנות האירופאית!

אפשר להרשם לחנות ההונג קונגית שהיא באנגלית והיא בעצם עם התכנים של היפנית - אסיאתית.

אבסורד...

אכן אבסורד.. :-\

פורסם

נחמד לדעת.

אבל כמו שאמרתי, זה להסתבך עם עוד כסף בשביל לקנות כרטיסי-חנות וכאלו.

בשביל מה

פורסם

כי ישפאר יורקת על המשתמשים בארץ ולא מספקת תמיכה נורמלית? זה פשוט אבסורד שבמדינה טכנולוגית כמו שלנו עם אחוז חדירה גבוה כל כך של גאדג'טים אף קונסולה לא מיובאת כמו שצריך (ולא אני לא קורא לעשיקה שישפאר עושים כמו שצריך)

פורסם

אנחנו מדינה קטנה, זניחה מבחינת גודל ואי שם גבוהה מאוד בראש רשימת הפיראטיות - מה יש להתפלא?

פורסם

מישהו צריך לקחת מישפאר כל יכולת לייבא את הקונסולות של סוני, אבל המישהו הזה צריך להיות מישהו שסוף סוף ישקיע בייבוא כמו שצריך.

וחייבים חייבים יבואן של משחקים, זה פשוט לא הגיוני לשלם על משחק יחיד כ420 ש"ח בזמן שבחו"ל הוא עולה פחות מחצי, ומי שהולך להגיד מע"מ / מכס / עלויות יבוא, אני אכרות אותו, כי משחקי PC יודעים לייבא יופי ולשמור על מחירים סבירים לחלוטין.

פורסם

מחירי המשחקים זה פשוט לנצל את המונופול על קהל שבוי

פורסם

מחירי המשחקים זה פשוט לנצל את המונופול על קהל שבוי

כל המשחקים בארץ הם כאלו שיובאו ע"י ישפאר? אין יבוא מקבילי של חנויות ושל אנשים פרטיים?

ומה בקשר להזמנה מחו"ל (נניח מאירופה שגם שם זה PAL) - האם זה לא יוצא זול יותר?

פורסם

הזמנה מחו"ל תצא לך קרוב לחצי. חוץ מגיטר הירו 3, שמחיר הגיטרה יקר את היבוא למחיר קרוב לארץ לא קניתי אף משחק קוסולות בארץ

פורסם

אני יודע שMediaGame וUnderdog מייבאות חלק מהמשחקים שלהם לבד וזאת הסיבה שחלק מהמשחקים שלהם זה איזור 1 (אמריקאי) אבל גם עליהם הם לוקחים 400 ש"ח, למה? כי מי יעצור אותם?, תחרות המחירים שלא קיימת?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים