עבור לתוכן

שאלה לגבי תאימות לשדרוג קרוב של זכרון למחשב נייד(אחרי קריאה של הFAQ)

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב נייד של Dell דגם VostroA860.

יש לו 2 סלוטים 1 תפוס עם 1 ג'יגה והשני לא תפוס ויש קיבולת מקסימום של 4 ג'יגה זיכרון במחשב.

עכשיו האם ידועות בעיות תאימות כאלו או אחרות עם הנייד הזה?אני מעוניין לקנות 2 ג'יגה נוספים למחשב ככה שיהיה 3 ג'יגה כולל במחשב כדי שהוא יוכל לתמרן יותר טוב עם הויסטה,לכן אני שואל אם ידועות בעיות תאימות עם הנייד הזה.

הזכרונות שאני מתכנן לקנות הם SO-DIMM Kingston 667mhz.

פורסם

לא נראה לי שצריכים להיות בעיות תאימות, אבל מצד שני חכה לעוד תגובות, אין לי כח לעשות בדיקות מקיפות כרגע

אבל פתחתי את ההודעה הזאת, בשביל לומר לך אל תתקרב לKINGSTON, הם לא איכותיים כמו פעם, היום הם כמו כל חבר'ה ג'נרית אחרת.

פורסם

האיכותיות של קינגסטון מאז ומתמיד הייתה דבר יחסי ונתון למחלוקת.

אבל ללפטופ אין שום סיבה לפחד מדברים "גנריים". זה לא שאתה הולך לעשות לזה אוברקלוק. כשמריצים אותן בתדר ובתזמונים שלהם נועדו, זכרונות נוטים לעבוד ולא מתקלקלים כמעט לעולם. וגם אם כן - יש אחריות לכל החיים לרובם.

פורסם

אבל שהמחירים של החברות כמעט זהים, לא עדיף ללכת על משהו קצת יותר נורמלי?

http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-LapTopMemory&DB167762=222316&orderby=price

סמסונג לא עדיף?

או אפילו G SKILL?

איך SUPER TALENT?

http://www.lamir.co.il/product.asp?product=13363

תראו את המחיר

מטורף!!! אני קונה :)

פורסם

אין שום דבר יותר נורמלי. הכל אותו דבר. ובטח ש-KINGSTON זה שם יותר מוכר מהשאר (SAMSUNG היא בכלל סתם יצרנית צ'יפים שהמון חברות משתמשות בהם).

פורסם
  • מחבר

רכשתי את הזיכרון אתמול אך סוג אחר בסוף,קניתי זיכרון 2 ג'יגה של Samsung בתדר 667,במחיר של 169 שקל.

האם משתלם?עכשיו יש לי 3.00 ג'יגה זיכרון והדירוג של הנייד עלה מ2.6 ל3.1.

פורסם

משתלם מאוד, באיזו חנות קנית?

QTTP, פעם KINGSTON הייתה טובה, היום יש להם שבבים, של חברה לא מוכרת, של אותה חברה כמו CEON שIVORY מוכרים...

SAMSUNG עדיפים הרבה יותר, אחרי הכל, שאר החברות משתמשים בצ'יפים שלהם...

וגם GSKILL...

SUPER TALENT לא יודע...

פורסם

Kingston משתמשים גם בשבבים של Samsung וגם של חברות אחרות, ותמיד עשו ככה.

אם אתה יכול להוכיח בצורה כלשהי שיש ירידה באיכות שלהם, או אפילו להביא אילושהם ממצאים על כך שעברו להשתמש בצורה יותר מאסיבית בשבבים של חברות זולות יותר, ניחא. אבל אתה לא יכול.

חוץ מזה, לניידים זה לא משנה גם ככה בגלל מה שאמרתי קודם. זה באמת, אבל באמת, לא משנה בכלום. גם Ceon הייתי לוקח למחשב נייד (בתנאי שהייתי בודק תחילה שהוא עבד).

פורסם
  • מחבר

קניתי מBug המוכר היה נחמד וגם הרכיב לי את הזכרונות וראה שהכל רץ נורמלי,וגם זרק לי מטלית ניקוי כי המחשב היה מלא בסימנים של נגיעות.

פורסם

בBUG? אני מופתע מהמחיר...

נחמד מאוד.

דרך אגב, אני לא מוצא 2GIGA של סמסונג באתר שלהם, וGIGA אחד עולה 199 שקל, איך גילית שהם מוכרים את זה?

הדירוג שלי רק 4.7 ללפטופ שלי :P

אם אני לא טועה, לפני שהוא נשלח לתיקון הוא הגיע ל4.9 חח

וQTTP, קנית לאחרונה זכרונות של KINGSTON? אני מתכוון לסדרת הVALUE שלהם, ראית שבבים של חברות מוכרות עליהם?

פורסם
  • מחבר

מה שהורס את הציון של המחשב זה הממשק הגראפי שלו שמקבל ציון נמוך יחסית לשאר הרכיבים.

ואני גם רציתי לרכוש קינגסון ב200 שקל אבל הוא הביא לי הצעה אחרת אז הלכתי איתה(הסמסונג).

פורסם

באיזה סניף היית?

יש מצב שאתה שולח אלי קבלה או משהו, גם אני רוצה :)

פורסם

לא בדיוק חזרה לחיים,יותר כמו הוצאת ראש מחוץ למים לקחת קצת אוויר....עסוק בעבודה.

הOCZ באמת עדיפים יותר לדעתי.ה800MHZ עולים כ245 ש"ח לסטיק בנועה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים