פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים שלום....אבא שלי קיבל מחשב נייד מהעבודה והוא קיבל אותו עם סיסמא ...וכל פעם שצריך לפתוח את המחשב עולה סיסמא איך אפשר לבטל את הסיסמא הזאת?ניסיתי ב CONTROL USERPASSWORSDהUSER שלו מופיע עם סמל של כדור הארץ משהו כזהובMANGE המשתמש לא מופיע בכלל יש מצב שהטכנאי חסם אותו או משהו?תודה...הנה תמונה[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים דורות הגבילו את מה שאבא יכול לעשות או לא לעשות במחשב שלהם.שאבא שלך יפנה אליהם ויבקש.
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים מחבר דורות הגבילו את מה שאבא יכול לעשות או לא לעשות במחשב שלהם.שאבא שלך יפנה אליהם ויבקש.אין שום דרך לבטל את הסיסמא?
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים מחבר אם תבטל את הסיסמה אבא שלך לא יוכל להתחבר לרשת בעבודה.הוא בכלל לא מתחבר בעבודה הוא עובד רק בבית.....אבל אני צריך תמשתמש הזה כי כל המסמכים והאיימילים שלו שם כל ההגדרות..
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים אז צור לו משתמש חדש בלי ססמה ותעתיק אליו את הדברים שאתה צריך. אחרכך תגדיר שהיוזר הזה יעלה אוטומטית בלי ססמה.
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים מחבר אז צור לו משתמש חדש בלי ססמה ותעתיק אליו את הדברים שאתה צריך. אחרכך תגדיר שהיוזר הזה יעלה אוטומטית בלי ססמה.זהו זה מה שעשיתי אבל צריך להעביר הכל ליוזר החדש + זה מתקין לי את כל התוכנות מחדש.......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.