עבור לתוכן

בעיה במסך T220P--למה כל דף אינטרנט נמצא על חצי עמוד באמצע..

Featured Replies

פורסם

תקשיבו הרזולוציה הטבעית של המסך זה 1920X1200..שברזולציה הזאת רואים הכי חד..עכשיו אתה נכנס לדף אינטרנט, למשל YNET, והדף אינטרנט נימצא בחצי עמוד באמצע, ובשני הצדדים יש שטח לבן ריק..חוץ מבאתר של GAMER,שהוא מתוח על כל שטח המסך, בכל האתרים זה ככה..

כאילו תחשבו על זה שאתם עושים רקע לשולחן עבודה, ואתם יכולים לעשות אותו מתוח או במרכז..אם אתם שמים במרכז אז יש שטחים ריקים, ואם זה מתוח זה על כל המסך...אני רוצה לשנות את ההגדרה בדף אינטרנט, שהדף יהיה מתוח ולא במרכז..(בתקווה שיש כזאת הגדרה )

פורסם

הרוב המוחלט של האתרים בנויים לרזולוציות יותר נמוכות , כמו 1024x768 , או 1280x1024 . הבעיה היא לא במסך , אלא באתרים שאתה גולש בהם , ולא , אין מה לעשות .

אתה יכול לעשות zoom לכל אתר שאתה נכנס לתוכו באמצעות לחיצת ctrl ומשחק עם הגלגלת של העכבר , קח בחשבון שזה מעוות את האתר .

פורסם
  • מחבר

הרוב המוחלט של האתרים בנויים לרזולוציות יותר נמוכות , כמו 1024x768 , או 1280x1024 . הבעיה היא לא במסך , אלא באתרים שאתה גולש בהם , ולא , אין מה לעשות .

אתה יכול לעשות zoom לכל אתר שאתה נכנס לתוכו באמצעות לחיצת ctrl ומשחק עם הגלגלת של העכבר , קח בחשבון שזה מעוות את האתר .

אז אתה אומר שעשיתי טעות שקניתי את המסך הזה? עכשיו שניתי לרזולוציה קצת יותר קטנה, (1440X900) וזה קצת יורת נורמלי..אבל בכל זאת..אותי זה מעצבן..פשוט שטות חייב להיות איזה משהו להפוך את הבררית מחדל של האינטרנט ל"מתוח" ולא ל"מרכז"

פורסם

טעות או לא טעות , זה מסך מעולה .

זה שאתה מתעצבן מפסים לבנים בצידי האתר ... יש לזה פתרונות אחרים .

אני עובד על 22" עם רזולוציה יותר נמוכה , 1680x1050 , וגם לי יש פסים לבנים בצדדים , וזה לא ממש מזיז לי .

כל אחד והסעיף שלו . מעצבן אותך ? תעבור למסך ריבועי שעובד 1280x1024 . לא רוצה ? תתרגיל . לא רוצה גם ? תעשה זום לאתרים . גם זה לא נראה לך ?

אז אתה בבעיה .

פורסם

לגלישה באינטרנט לקנות כזה מסך זו אכן טעות

ובכללי צר לי לבאס אותך אבל Full HD במסך 22 אינץ זו די טעות.

היית צריך לקנות מסך עם רזולוציה נמוכה ונורמלית יותר.

בעסה

פורסם
  • מחבר

לגלישה באינטרנט לקנות כזה מסך זו אכן טעות

ובכללי צר לי לבאס אותך אבל Full HD במסך 22 אינץ זו די טעות.

היית צריך לקנות מסך עם רזולוציה נמוכה ונורמלית יותר.

בעסה

חחח הקטע של האינטרנט זה בשביל אבא שלי..אני יותר למשחקים במסך הזה..שדרך אגב..זה ממש משפר את האיכות במשחק..

פורסם

אני מבטיח לך שלא תרגיש שום הבדל בין 22 אינץ של 1650X1080 לבין 22 אינץ של 1920X1200

ההבדלים היחידים שתרגיש הם שבמסך השני החור בכיס שלך יהיה גדול יותר כי תצטרך כרטיס מסך חזק יותר והמשחק יהיה איטי יותר.

Full HD במסך 22 פשוט מיותר לחלוטין.

פורסם

אתה פשוט צריך להתרגל לזה. או להתאים את עצמך למסך.

כשאני עבדתי עם מסך 17" הייתי רגיל לפתוח דפי אינטרנט על מסך מלא. עכשיו כשעברתי ל-22" אני פשוט פותח את האקספלורר על חלון "קטן" - שתופס את כל האורך של המסך, מלמעלה על למטה, אבל הרוחב חלקי (למשל תכוון לפי הרוחב של דפים ב-HWZONE). יש לך דף אינטרנט די גדול ועוד מקום לחלונות אחרים שמציצים בצד (למשל סרטונים, או מסנג'ר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים