פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים אני רוצה לקנות קירור מים אבל אני מפחד אני לא יודע בדיוק עם יש אפשרות לנזילה לא יודע איך זה עובד בדיוק רק שלא יהיה תקלה ויהרס לי החומרההמחשב על חום ממוצע של 60-65בבקשה עצות
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים קירור מים זה באמת דבר מאוד יקר ומסובך שמתאים לאוברקלוקים קיצוניים. לדעתי קירור אוויר מספיק בהחלט לרובינו.
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים מחבר קירור מים זה באמת דבר מאוד יקר ומסובך שמתאים לאוברקלוקים קיצוניים. לדעתי קירור אוויר מספיק בהחלט לרובינו.אני רוצה שהמחשב יהיה על כ 40 מעלות ממוצע גם במשחקים
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים אפשר לשאול מזה משנה לך ? בכל מקרה תקנה קירור ULTRA 120 + מאוורר חזק זה יספיק לך ובכל מקרה ברירור מים אתה לא שם מים מהברז יש נוזל מיוחד ככה שאין לך מה לדאוג
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים מחבר אפשר לשאול מזה משנה לך ? בכל מקרה תקנה קירור ULTRA 120 + מאוורר חזק זה יספיק לך ובכל מקרה ברירור מים אתה לא שם מים מהברז יש נוזל מיוחד ככה שאין לך מה לדאוגאני לא יודע עם מאווררים מסוגלים לשמור על קור קבוע וקצת יש לי סיוטים ממאווררים החלפתי כבר 2 ככה שאני מפחד מהם :[
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים אתה מפחד ממים, אתה מפחד ממאווררים...מה כבר אפשר לעשות?!בכל אופן אם אתה חושש תן לאיש מקצוע לעשות את העבודה
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים מחבר אתה מפחד ממים, אתה מפחד ממאווררים...מה כבר אפשר לעשות?!בכל אופן אם אתה חושש תן לאיש מקצוע לעשות את העבודהאני מבקש עצות לראות מה כדי עוד יומים אני נוסע להביא את זה ואני רוצה לדעת קירור מים או אוויר
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים אז איפה בדיוק בKSP יש לך אופציה לקנות קירור מיים? בקירור הכי טוב שאפשר לקנות שם הם הקירורי אוויר של Scythe והFreezer של Arctic Cooling
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים מחבר אז איפה בדיוק בKSP יש לך אופציה לקנות קירור מיים? בקירור הכי טוב שאפשר לקנות שם הם הקירורי אוויר של Scythe והFreezer של Arctic Cooling לא יודע אז אני ימצא אני רק רוצה לדעת קודם עם זה שווה
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים לא, לא שווה. אתה לאצריך קירור מים. אם אתה לא מבין בזה יותר מדי וחושש יותר מדי, זה לא מתאים לך, ולעוד 80% מהאנשים. ממליץ לך לקחת קירור אויר טוב, שיעשה את העבודה. בייחוד אם אתה לא עושה OC.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.