פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים יש לי לוח אם intel pearl creekהאם הוא יהווה צוור בקבוק עם E6550 ו HD4870?או שמישהו מסתלבט עלי? :-X
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים אתה הישתמשתה בהגדרה הלא נכונה אבל בלי קשר הלוח שלך גרועה אבל בישביל מערכת בסיסית הוא עושה את העבודה (הוא לא עובד בכל הקטע של ה o.c )
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים מחבר לא הבנתי..אני לא רוצה לעשות OC,אני רוצה לשדרג ל HD4870 ואני רוצה לדעת אם הלוח אם יכול להוות צוור בקבוק, ולא לנצל את כל הביצועים שלו?
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים הלוח יהיה בסדר, הוא פשוט די גרוע.בביצועים של הכרטיס מסך הוא לא יגביל אותך...
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים הלוח גרוע בעיקר בOC...אבל כל הלוחות של אינטל נחשבים לא משהו, הם די מסורסים מכל הבחינות, הם בנויים ומתוכננים בצורה די גרועה, שמועות אומרות שחלקם מורכבים מקבלים נוזליים, ועוד כל מיני דברים...אבל בעיקרון למשתמש הפשוט הם בסדר. אל תדאג, הוא לא יגביל אותך עם הכרטיס מסך.
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים ההשפעה של לוח האם על הביצועים ללא OC כמעט אפסית (ההבדלים בין רוב הלוחות הם 1-2%, 5% במקרים הקיצוניים)אם יש בו את כל התכונות שאתה צריך (וזה לא קשור למעבד ולכרטיס מסך שלך) אז אין לך סיבה להחליף אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.