עבור לתוכן

בעיה|עלית השימוש ב RAM בזמן העתקת קבצים

Featured Replies

פורסם

שלום, לפי יומים ניתקלתי בבעיה מאוד מוזרה במחשב שלי, לאחר ההדלקה רציתי להתקין את המשחק DEADSPACE, התחלתי את ההקתנה ובאיזה 50% הוא פשות הפסיק לזוז כל המחשב ניתקע ולפני זה גם סמתי לב שהכל היה איטי, טוב עשיתי RESTART המחשב עלה הכל בדסר, חשבתי היתה בעיה חד פעמית, עוד פעם התחתלתי התקנה ואותה בעיה, בפעם השלישית אחרי RESTART נוסף הדלקתי מראש את הTASK MANAGER והכל בסדר עד שאני מדליק את ההתקנה או יותר נכון עד שהוא לא מתחיל להעתיק קבצים למחשב אז אני קולט שזכרון ה FREE MEMORY פשות מתחיל לרדת ממש מהר מי איזה 2400 שהוא נמצע בו במצב רגיל הוא יורד ל 0 במהירות של איזה 50MB\SEC, אני ממש לא צוחק הזכרון פשות לאנשהוא נעלם, ברגע שזה מגיע ל0 ה MEMORY USE עולה ל

99 - 90 מ 24- 27(מצב רגיל) ואי אפשר לעשות כלום, אותה בעיה קורת גם כשאני מנסה לחלץ קבצים מRAR או להעתיק קבצים ממקום למקום במחשב.

מה שכבר ניסיתי לעשות זה:

1)הרצתי את התוכנה MEMTEST86 2.01, והוא לא מצא שום בעיה

2)חיפוש של וירוסים דרך KASPERSKY 2009 הוא גם לא מצא כלום

3)מחיקת זבל עם CCLEANER ו TUNEUP 2008

4)שחזור מארכת ללפני איזה יומים

שום דבר מהדברים האלה לא עזר, מקוונ שאני אוכל לקבל פו איזשהיא עזרה או אפניה למקור שיוכל לעזור.

המפרט שלי הוא:

Gigabyte HD4870X2

ASUS P5Q MotherBoard

Intel E8500 + Thermaltake BigTyphoon

G.Skill 2x2GB 1066MHZ

Seagate 750GB 32bit Hark Disk

NZXT Tempest Midtower

PC Power 610Wat

מרכת הפעלה VISTA 64 BIT עם SP1 וכל העידכונים האחרונים.

נ.ב. עם זה לא הפורום המתאים אז אני מצטאר לא מצאתי פו פורום תמיכה תכנאית, ואני לא מקיר שום פורום אחר שיוכל לתת לי עזרה מיקצועית.

מקווה שתתחשבו.

פורסם

יש משתמש ברשת שלך שאולי מעתיק ממך קובץ משותף?

פורסם
  • מחבר

יש משתמש ברשת שלך שאולי מעתיק ממך קובץ משותף?

לא, יש לי רשת רואוטר ומחוברים בא דרך קבלים שני מחשבים, בכל מקרה אני לא חושב שזה קשור למחשבים שמחוברים ברשת אינטרנט אבל אני ינסה לכבות את המחשב השני....

פורסם
  • מחבר

הקפצה מישהוא יכול לעזור לי?

אולי קים איזשהוא כלי שיכול להחזיר את קבצי המארכת שלי למקור בלי למחוק את כל מה שכבר קים על ההרד דיסק או את המארכת?

פורסם
  • מחבר

עיין בסטיקי לגבי התקנת תיקון.

כן כבר הסתכחתי אבל משום מה ברגע שאני מגיע לשלב שאני אומר לו לעשות REPAIR, הוא אומר לי שיש לי בדיסק גרסה לא מתאימה לWINDOWS שיש לי כעת למרות שמהדיסק הזה התקנתי, למישהוא יש עוד איזה רעיונות(נוסיתי גם SYSTEM RESTORE אבל גם זה לא עזר)

פורסם

איזה התקנה זאת ומה בפועל מותקן אצלך במחשב?

יכול להיות שיש לך כבר SP3 והדיסק התקנה הוא בלי SP בכלל.

פורסם
  • מחבר

כתבתי עוד בהתחלה שיש לי VISTA 64 BIT עם SP1

התקנתי אותה מהדיסק זהז שהכנסתי ואומר שיש גרסאות שונות.

פורסם

מאיפו יש לך דיסק עם SP1 ?

השתמשתה ב VLITE ?

אז זה כנראה סיבה שלא מוכן לעשות REPAIR ממנו .

בקשר ל RAM - יש לך קספרסקי ?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה זה VLITE אבל בכל מקרה יש לי WINDOWS לא מקורי הורדתי אותו אבל הוא אמין, ויש בו פשות SP1 מובנה.

אבל תקשיב למה שעלתה על KASPERSKY כי באמת יש לי את 2009, אני מאוד עודה לך עם תענה לי בזמן הקרוב כי את הזמן הפמוי שלי אפשר בקושי לספוק על חצי אצבע ודי חסר לי לשחק על המחשב, אז עוד פעם אך זה קשור ל KASPERSKY?

פורסם

אני לא יודע מה הורדת ולא יודע מה יש לך ולא יודע מה בדיוק התקנתה.

בעיה בזכרון יש במיוחד עם קספרסקי ואמרו ש SP1 יתקן אותה.

SP1 פתר ? לא פתר ? יש לך בכלל SP1 אמיתי ומלא ?

מי יודע.................

פורסם
  • מחבר

יש לי WINDOWS VISTA 64 עם SP1 מובנה

הורדתי אותי ממקור אמין, הבנאדם שפרץ אמר שהוא פשות לכך IMAGE מקןרי של MSDN או משהוא כזה ופרץ אותו עם WINDOWS KEYER או משהוא כזה אני לא ממש זוכר(עם זה חשוב אני יכול לברר) ולא שינה בו שום רכיבים, המון אנשים משתמשים בו ולא דבחו כימאת על שום בעיה, SP1 יש שם, והוא תקין לגמרי.

אז עוד פעם אתה אומר שקימת בעיה עם KASPERSKY ו VUSTA אבל SP1 אמור לפתור את זה ?

פורסם

מענין מאד כמה זמן יקח עד שדיון ינעל..........

פורסם
  • מחבר

מה למה שהוא ינעל?

לא פרסמתי שום דבר לא חוקי שסך הכל צינתי שיש לי מארכת פרוצה, אני מאוד מבקש על תנעלו, אני צריך עוד עזרה.

IVAN יש לך אולי MSN שאני יוכל לדבר איתך, עם יש לך זמן, כי רעיתי שכתוב אצלך שאתה תומך, אני באמת לא רוצה להיות נודניק ועם תסרב זה בסדר אבל זה מאוד יעזור לי לדבר איתך.

פורסם

Dubinka, קיבלת אזהרה על תוכן לא חוקי וזאת האזהרה השנייה שלך במספר.

ננעל ובהצלחה.

ודרך אגב כותבים מערכת ולא מארכת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים