פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים שלום,אני מעוניין לעשות אוברקלוק למעבד שהוא פנטיום 4 3.0 גיגה הרץ, יש לי גם זיכרון של 1.5 גיגה של 400 מגה הרץ, והלוח אם הוא אינטל D865PERL.לפי מה שהסתכלתי בביוס שלו לא מצאתי אפשרויות לשנות את המהירויות.. אפשר לקבל עזרה?תודה מראש..רותם.
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים מחבר עכשיו נכנסתי לביוס וראיתי איזה אפשרות שקוראים לה Burn-in ולפי מה שקראתי שם זה מעלה את התדר של המעבד כנראה, רשום שם שאפשר להעלוצ אותו עד 4 אחוז. זה הגיוני שיש אפשרות כזאת? אם אתה מטיל ספק אני יכול לנסות להביא תמונה...תודה
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים ממה שאני יודע בלוחות של אינטל אי אפשר לעשות אוברקלוק..אולי לעלות קצת את התדר אבל לא יותר מזה אוברקלוק רציני לא תשיגעם איזה מעבד אתה ?פרסקוט נרטווד סלרון?
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים יש לוחות של אינטל שמאפשרים תוספת של מס' אחוזים לתדר המעבד\FSB - לא משהו ששווה "להיתאמץ" בשבילו.בכל מקרה כדי לדעת את סוג ליבת המעבד, יש לך את התוכנה CPU-Z .
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים מחבר כן, העלתי את המהירות של המעבד דרך הביוס של הלוח עם ל4% יותר.אין לי אפשרות להשתמש בcpu-z מכיוון שאני משתמש במערכת מסוג האקינטוש, יש אפשרות אחרת שאפשר לדעת איזה מעבד זה?
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים להוציא את הקירור של המעבד לנקות את המשחה וליראות כמובן לא לשכוח לשים משחה תרמית שוב ולהחזיר את הקירור.
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים תיכנס ל-BIOS ותראה כמה זיכרון מטמון יש לו. אם 512KB, זה נורת'ווד, אם 1024KB, זה פרסקוט.לא שזה משנה.כמו שנאמר, בלוחות של אינטל אין אפשרויות OC מעבר לאותם 4% מצחיקים.
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים מחבר יש לי פרסקווט, התקנתי עכשיו XP ובדקתי בcpu-z...שמעתי שיש תוכנה שקוראים לה cpufsb שאיתה אפשר לעשות אוברקלוק.. האם היא טובה ומתאימה?
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים לכל מי שטוען שלאינטל אין אפשרות ל-oc בטח שיש אפשרות עם המחשב הקודם שלי(פנטיום 4 2.4) העליתי אותו ל-3.0 בלי שום בעיה והכל היה יציב יש גם אפשרות לתזמוני הזכרון תשחק עם זה לקח לי הרבה זמן עד שמצאתי את התדר המתאים אבל בסוך הצלחתי שיפור של 600 מה"צ שזה מכובד.
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים לכל מי שמגיב בדיון, מומלץ שיקרא אותו בצורה רצינית לפני כן.דיברו על לוחות של אינטל (ולא לוח של אסוס עם צ'יפסט של אינטל).באיזה לוח אינטל שאתה מכיר יש הגדרות ל-OC ב-BIOS?
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים לכל מי שמגיב בדיון, מומלץ שיקרא אותו בצורה רצינית לפני כן. מומלץ? ח-ו-ב-ה! אלא אם כן הוא רוצה לצאת טיפש motorola עשית אוברקלוק לפנטיום D זה לא הבעיה פה הבעיה היא לעשות לו אוברקלוק שהוא על לוח של אינטל ! שזה בעצם הדיון בתראד (למקרה שלא שמת לב) QttP הוא לא מכיר כי אין
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים מומלץ? ח-ו-ב-ה! אלא אם כן הוא רוצה לצאת טיפש באמת, תודה שאמרת לנו. motorola עשית אוברקלוק לפנטיום D זה לא הבעיה פה הוא אמר שהוא עשה OC ל-Pentium 4, לא ל-Pentium D (לא שזה משנה). אז הוא לא היחיד שמגיב בלי לקרוא תגובות של אחרים. הבעיה היא לעשות לו אוברקלוק שהוא על לוח של אינטל ! שזה בעצם הדיון בתראד (למקרה שלא שמת לב) שוב, תודה שאתה אומר לנו. אתה ממש תורם הרבה לדיון בכך שאתה חוזר על דברים שנאמרו בהודעה מעליך (אתה יודע לכך האנשים שצריכים לראות משהו יותר מפעם אחת כדי להפנים).
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים מחבר תודה לכל העוזרים למיניהם...כמו ששאלתי למעלה, מה דעתכם על התוכנה CPUFSB היא כנראה באמת עובדת ומצליחה להעלות את מהירות השעון של המעבד, עכשיו השאלה היא אם זה באמת משנה וישפר את הביצועים של המחשב?עוד שאלה, כאשר אני מעלה את מהירות השעון ל3.3 ומעלה המחשב עושה ריסט, ממה זה נובע?תודה מראש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.