עבור לתוכן

לא מצליח להתקין וינדוס חדש אחרי וירוס

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

חזרתי מהצבא וגיליתי כי אחי הקטן הוריד וירוס והתקין אותו למרות האזהרות של האנטיוירוס.

מה שקרה מאז, זה שהמחשב נדלק ועושה רסטרט באמצע הטעינה של וינדוס (בדיוק כשמופיע הלוגו ומתחילים לרוץ הריבועים האלה- גם כשניסיתי safemode).

הוירוס "הותקן" כשהוא היה בכונן D, אך הוינדוס (XP) מותקן ב- C.

בקיצור, עשיתי פורמט ל-C כדי להתקין וינדוס חדש ונקי, אפילו הוא העביר את הקבצים, אבל כשעשיתי רסטרט כדי להגיע להתקנה ממש (עם המסך התכלת, איפה שקובעים שפות וכו'), הוא שוב עושה רסטרט לפני שהוא מגיע לזה.

איך אני יכול להתקין וינדוס במצב כזה? איך אפשר לפרמט את D? ובקיצור, איך אני מתקן את הבעייה?

תודה מראש,

מודי69

פורסם

אז אם הוירוס הותקן ב-D, למה לא עשית פורמט ל-D? :nixweiss:

אם אתה לא יודע איך, כשהמסך הכחול של ההתקנה נטען, תלחץ R, ואז כשיטען מין דוס כזה תפרמט את כל המחיצות (ללא יוצא מן הכלל!).

פורסם

אתה צריך להעתיק לך את החומר החשוב מ-D, לגבות טוב טוב,

ואז פשוט במסך של הפרמוט שאתה בוחר את C כדי להתקין את המערכת הפעלה עליו

תסתכל בהוראות קצת מעל ותראה שיש לך אפשרות למחוק הכל ולהגדיר מחיצה מחדש

זה הכי טוב

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

איך אני מגבה את החומר שנמצא בכונן D?

פורסם

אתה ניכנס ל"מחשב שלי", לחיצה ימנית עם העכבר על כונן D ולוחץ פורמט, לאחר מכן אתה מפרמט את הווינדוס עצמו כרגיל.

אם הבעיות עדיין ימשכו תודיע, ואני אעזור לך.

פורסם
  • מחבר

טוב, משום מה ההתקנה של וינדוס פשוט עלתה אחרי כמה ריסטרטים...

התקנתי וינדוס אבל

בהתקנה הוא אמר לי שיש בהארדיסק רק 137 GB (כשההארדיסק הוא של 300). הוא לא הראה לי בכלל את כוננים D ו- E שהיו קודם לכן. וב- unpartitioned space היה רק 7 MB. גם אחרי שהתקנתי את וינדוס כוננים D ו-E לא קיימים ב"מחשב שלי" והוא אומר שיש לי רק 137GB בדיסק הקשיח.

הוירוס פשוט "העלים" יותר מ- 150GB ואני לא יודע איך לגשת לכל השטח הזה.

חשוב לציין שלא מחקתי או פירמטתי את D או E. לא נגעתי בהם בכלל (כשהוא שאל לאן להתקין את וינדוס הם לא הופיעו בכלל).

אשמח אם מישהו יגיד לי איך אני יכול להחזיר אותם.

תודה מראש,

MODY69.

פורסם

אולי פורמט פיזי יעזור?

פורסם
  • מחבר

התקנת SP2 לא עזרה.

עדיין יש רק כונן אחד. האם לשלוח את המחשב לטכנאי או שעדיין יש מה לעשות?

המידע שהיה על המחשב לא חשוב כלל, הכי חשוב שהוא יחזור לעבודה תקינה (מצדי אחר פורמט מלא).

אז יש למישהו עוד הצעות?

תודה מראש,

MODY69

פורסם

קליק ימני על המחשב שלי>>manage ושם תביא צילום מסך של disk management

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים