עבור לתוכן

Call of Duty : World at War - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

כן הוא פתוח יש כמה למשחק אבל לרוב זה 28960 .

ותגיד , hamachi יכולה לעזור מה היא בדיוק עושה??

• תגובות 962
  • צפיות 105.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

היי חבר'ה, נראה ששישי הזה הולך להיות שישי ביתי. אופציה טובה להיכנס למולטי שלא נגעתי בו כבר כמה ימים.

מי שמעוניין לשחק יחד במולטי (ואולי גם זומבים)- אני במסנג'ר מעכשיו.

g_u_y@hotmail.com

פורסם

אני מוכן אם תמצא שרת טוב...

הגיע הזמן לעלות כמה רמות :D

פורסם

סיימון, נטשת באמצע המפה. הנה מה שרציתי להראות לך... :)

[attachment deleted by admin]

פורסם

יפה... :xyxthumbs:

חח ותראו אותי חח 7 הריגות יאי :smile1:

פורסם

שלום!

אתמול התחילה לי הבעיה המדוברת, אני שם את את הרזולוציה על 1680X1050 (רזולוציה טבעית של המסך) ב-COD4 וגם ב-COD5 ומופיע טשטוש מוזר...

זה ממש נראה כאילו הוא בכלל לא ברזולוציה 1680X1050... ניסיתי לעדכן DIRECTX, להחליף ולהחזיר רגולוציות, להתקין מחדש את המשחקים, להתקין מחדש את הדרייבר של הכ.מסך.... כלום!!!

הנה תמונת מסך שצילמתי...http://img357.imageshack.us/img357/9396/34447879tp6.jpg

חשוב לציין שבמשחק רואים מעט יותר מטושטש...

בבקשה אני צריך עזרה!! תודה רבה לכל העוזרים!!!! :yelclap: :yelclap: :yelclap::xyxthumbs:

פורסם

ניראה לי שאתה מדבר על DEPATH OF FILED.. אם הטשטוש מופיע כאשר אתה מכוון ולא על כל המסך אז זה זה... אתה יכול להוריד את האופצייה הזאת. אגב אם זה לא זה אז תעלה סקרין

פורסם

העלאתי.... תודה! :xyxthumbs: אני אשמח אם תראה אותה ותנסה לעזור לי...

עריכה: ראיתי את התמונה עכשיו וחוץ מהטישטוש של ההמרה של התמונה אני לא רואה אף טישטוש מיוחד... זה ממש מוזר כי במשחק הטישטוש הוא הרבה יותר חזק... מה יכול להיותר הבעיה... נראה שכאשר אני מצלם את המסך לא רואים טישטוש אבל שאני במשחק אני רואה אותו בברור.

פורסם

אוקיי ניזכרתי בבעייה... גם לי הייתה אותה והיא ניגרמה אחרי חיטוט קל בהגדרות ה3D בCCC... הפתרון לכך הוא להחזיר הכל לDEFULT או APPLICATION MANAGED. כמו כן רצוי לבטל את כל ההגדרות ב MORE OPTIONS חוץ מהTRIPLE BUFERING ו SUPPORT DX TEXTURES.

זה מה שאני עשיתי בשביל לפתור את הבעייה.. תנסה ותבדוק גם במשחק שעובד על מנוע אחר

פורסם

לא עובד.... יש לך עוד רעיון?

זה פשוט נראה כאילו זה לא על 1680X1050....

פורסם

חפש הגדרה שנקראת MIPMAP משהו, שם אותה על האיכות הגבוהה ביותר, אמור ליפתור את הבעיה.

פורסם

ישששש!!!! תודה!!!!!!!!!!!

פורסם

חברים, אני מצטרף אליכם !!

ההורים שלי קונים לי את המשחק !

אם רק אפשר, מאיפה הכי זול להשיג אותו ? כולל חו"ל אבל שיהיה משלוח לארץ ושיהיה אמין..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים