עבור לתוכן

קניתי מאוורר שקט של COOLER MASTER והוא מאוד רועש

Featured Replies

פורסם

קניתי את המאוורר הזה של COOLER MASTER:

http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=36&id=4410

אותו מאוורר מגיע גם עם גופי הקירור החדשים של החברה.

אני יודע שהוא מסתובב מהר יחסית למאוורר שקט אבל CM מדגישים שהוא לא רועש. כאשר אני מחבר אותו הוא עושה רעש נוראי בערך כמו של 8800GTS 320M על 90% אולי אפילו יותר גרוע.

מישהו יודע אם ככה זה אמור להיות או שקיבלתי מאוורר פגום?

פורסם
  • מחבר

גם TT רושים 19DB, זה לא אומר שזה נכון :P בדקתי בביקורות על גופי הקירור ואף אחד לא אמר שהמאווררים האלה רועשים בצורה מיוחדת.

חוץ מזה 2000RPM ו 19DB לא הולך ביחד. לפי איך שהוא נשמע הוא לפחות 40DB :-\

פורסם

אני קניתי ARCTIC FAN 9 של ARCTIC COOLING וגם התבאסתי מהרעש שלו למרות שהוא אמור להיות שקט

פורסם
  • מחבר

מה שמפריע לי זה שהוא עלה לי 45 שקל והייתי יכול לקנות ב 22 שקל את המאוורר הרגיל של CM ששקט >:( אני גם לא יכול להגיד שום דבר לחנות כי ככה המאוורר :-\

פורסם

יכול להיות שזה רעש מהברגים או משהו כזה ?

קראתי פעם שיש גומיות מיוחדות ששמים בין הבורג למארז והוא מונע רעידות ובכך משקיט את המאוורר, ניסית לעשות משהו כזה ?

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אם לקונקטור של המאוורר יש 4 פינים בחיבור ללוח, תבדוק אם יש לך אפשרות בביוס לשלוט על הסיבובים של המאוורר.

זה תלוי בלוח שלך ולא בכל הלוחות יש את הפיצ'ר הזה.

פורסם

אתה אופטימי, זה עוד מקרה של "באתר היצרן רשום", כל יצרן מודד את רמת הרעש שלו אחרת, כמו כן ולא חסר נתונים שפשוט לא קשורים למציאות.

גם במקרה הזה, המאוורר הזה והדגם הזה רועשים יתר על המידה.

חיפוש קצר בפורום היה מוצא לך תשובות והמלצות..בתקציב הזה הייתה הולך על אחד מדגמי SCYTHE..

פורסם

איך ש-CM מודדים רעש לא קשור למציאות. אני יודע את זה מהמארז שלי. 17-21dBa על זה נאמר "זין בעין". אולי בחדר ליד.

אם לא רשמו עליו בביקורות שהוא רועש כנראה שמדובר במאוורר PWM שנשלט ע"י הלוח אם, או שמדובר בסוקרים חירשים כי מאוורר 120 ב-2000 סל"ד זה דבר רועש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים