פורסם 2003 ביוני 2422 שנים הכוונה לזה שכל פעם שאני מכבה את המחשב המחשבים שמחוברים אלי בבית לא יתנתקו מהאינטרנט....?משהו יודע איפה המדריך או אולי יכול להסביר לי פה?
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים אכן !אם ברצונך לשתף אינטרנט כך שמחשבים יהיו מחוברים לאינטרנט ללא תלות במחשב או שרת, עליך לחבר נתב.אני זוכר שכאשר כתבנו (Holy ואני ) את המדריך לשיתוף אינטרנט ביתי, עלינו על אפשרות של חיבור חייגנים בכל המחשבים, ואם מחשב אחד (שהיה השרת נכבה) אז האחרים עושים שיתוף אינטרנט בינהם.כמובן שזה היה עבור שיתוף אינטרנט עם כרטיס רשת אחד ו- HUB.
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים ראשית עלינו לדעת איך בדיוק אתה משתף אינטרנט בבית. זו פיסת אינפורצמיה שעלינו לדעת....
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים מחבר אני המחשב מסטר המודם אצלי...המחשב של אח שלי מחובר עלי...החיבור בנינו הוא דרך הכרטיס רשת...הכי פשוט שאפשרמה שאני רוצה זה שאני יוכל לכבות את המחשב בלי שהאינטרנט שלו התנתק...
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים בשביל שהאינטרנט יפעל כשהמחשב שלך מכובה אתה צריך לקנות עוד חומרהאני לא יודע איזה מודם בדיוק יש לך אבל יש לך 2 אפשרויותאם אפשר להפוך את המודם לראוטר (מודם של אלקטל או סמסונג ב-ADSL) אז אתה צריך רק האב (משהו כמו 150-200 שקל)אם יש לך מודם אחר אתה צריך router שעולה משהו כמו 400-500 שקלאיזה מודם יש לך?
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים מחבר הבעיה היא שהמטרה שברגע שאני יצא זה לא התנתק ויתחבר שוב אלה ימשיך את הקשר??אין אפשרוץ לחבר את המודם (של כבלים אגב) בצורה מקבילית או משהו כזה לשני המחשבים?
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים אין אפשרות לחבר מודם לשני מחשבים יחדצריך routerהמודם ושני המחשבים מתחברים אל ה-router. הראוטר שומר על המודם מחובר כל הזמן ומשתף את האינטרנט בין כל המחשבים שמחוברים אליו
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים יש מודם כבלים שיש לו גם חיבור רשת וגם חיבור USB... יכול להיות שלמחשב אחד אפשר לחבר בכבל רשת ולמחשב השני ב-USB ולשניהם יהיה אינטרנט בו זמנית... תן את דגם המודם ואני יחפש לך על זה מידע...
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים מחבר המודם הוא מודם מוטרלה את הדגם המלא אני לא יודע....דרך אגב יש חיבור גם לכבלים וגם לכרטיס רשתאבל אתה בטוח שעל מה שאתה מדבר עליו אפשרי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.