עבור לתוכן

הגיע אליי ה CMV 222H שהזמנתי - צריך עזרה בהגדרות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני לא בסדר ? זה היפנים האלה משוגעים , מפרסמים חרדל דרך מסך ;D

אין דרייבר אחרון , האתר של ניווידיה מפגר רק את הדרייבר הזה מצאתי שם , http://www.nvidia.com/object/winxp_175.19_whql.html שזה 36 מגה מתאים מה fx5100 ל9800

אני אנסה אבל בעוד אתרים , אני יודע איך מסירים ומתקינים דרייבר. אולי להסיגר לגמריי מה regedit ולהתקין מהדיסק של הדרייבר?

מאיפה אני אביא עוד כבל vga ? במסכים של ה crt שלי אין 2 יציאות vga אחת חשמל כזה למסך ומהצד השני רק vga

אין כבל hdmi-vga ? אני אנסה לחבר את המסך הזה למחשב אחר..ואם גם שם הצבעים גרועים זה אומר שהמסך דפוק ?

אני אקבל את הכסף שלי בחזרה מהחנות ? החוק אומר תוך שבועיים מותר לי לבטל להם בכרטיס אשראי נכון ?

איך אני משחזר את ההגדרות יצרן ? דרך התפריט מסך ו reset ? אולי זה הכבל חשמל של המסך ?

הכנסתי אותו הכי עמוק שאפשר כשנוגעים בחוט שלו קצת במגעים , המסך מתכבה בקלות. ניסיתי גם לבדוק שהפינים בשני היציאות vga גם במסך וגם במארז מחוברות הכי טוב ותופסות הכל.

פורסם

היית מת יפנים, בשביל יפנים צריך לשלם והרבה ;) .

עזוב, נראה לי אתה מסתבך לגבי מה שאני מנסה להסביר. הכי פשוט תבדוק אותו על מחשב אחר וזהו, כבל אחר זה כבל VGA אחר - אני באמת לא מבין מה אתה בדיוק מסתבך עם זה.

לגבי כסף חזרה - ממש לא. לבטל דרך כרטיס אשראי ? ברור שאי אפשר ללא סיבה מוצדקת, וואלה החיים הטובים - כל פעם שלא נראה לי משהו אני אבטל את העברת הכסף ואולי גם בדרך אשמור את הכל אצלי.

אם המסך לא תקין יש אחריות. אם זה מוצר ממש חדש - כל חנות שמכבדת את עצמה בצורה אפילו מינימלית צריכה לת לך אחד חדש אחר במקום אם יש במלאי.

פורסם
  • מחבר

לא הסתבכתי , אין לי עוד כבל vga. הכבל vga פה מחובר עם 2 יציאות כחולות עם פינים , במסכי crt יש יציאה כחולה אחת עם פינים למארז , והצד השני זה חשמל כזה לתוך המסך, אז אין לי כבל vga חלופי לצורך בדיקה. בקשר לדרייבר של הכרטיס מסך , באתר של ניוידיה יש רק את הקובץ הזה של ה36 מגה. או שיש לי את הדיסק של הדייבר מלפני 5 שנים. לא נראה לי שזו הבעיה אבל אני אנסה לחפש דרייבר אחר או להסיר ולהתקין מחדש. אני פשוט רוצה להיות בטוח שזה לא הכרטיס מסך ותהיה איכות כזו בכל מסך 22 שאני אביא או אחליף ? וכן זה מסך שקיבלתי אתמול והזמנתי מהחנות שהיבואן עצמו עובד בה.

אני אלך שניה להרים את המסך לחדר של אחי למעלה ולבדוק איך זה שם , למרות שאצלו יש כרטיס מסך בלוח אם , אבל רק לצורך הבדיקה.

פורסם
  • מחבר

טוב עדכון : העלתי את המסך לחדר של אחי שיש לו כרטיס מסך על הלוח אם , ורואים רואים יותר טוב ! למרות שלא היה אפשר לבחור 1050*1680

אז מה הבעיה בעצם ? חשבתי שזה אולי השקע של החשמל של המסך ? וניסיתי אחד אחר וגם לא עזר...

אולי בגלל שאצלו הכבל של ה d-sub יוצא מהספק מהמארז למחשב ? ואצלי זה מהשקע חשמל למסך ?

פורסם

או יפה - מזל טוב :), לקח קצת זמן אבל הצלחת להבין. כפי שאתה רואה - אין מה להאשים את המסך.

אז עכשיו עצה קטנה - אני רואה שאתה ממשיך לנסות לחשוב שמדובר בבעייה פיזית ומתעלם מדברי שצריך לבדוק את העניין התוכנתי.

את האמת אני כבר לא יודע איך להסביר לך, אולי תתקין את הווינדווס מחדש - זו הדרך הכי פשוטה להסביר (רק לא לשכוח להוריד דריברים אחרונים להכל ). אם אתה לא רוצה אז כבר רשמתי לך את הכל - תחזור אחורה ותנסה להבין, רק אל תגלוש לדברים שלא ביקשו ממך (מסכי CRT, גודל של דריברים ואלוהים יודע מה עוד).

הנה ליסט מסודר בשביל לעזור לך:

1) הורדת דריבר אחרון בקובץ ושמירה בצד (ולא כי הוא אחרון - אלא כי ככה מורידים דריברים).

2) חיפוש דריבר של המסך אם יש כזה. זה לפעמים באתר, לפעמים בדיסק ולפעמים אין. בכל מקרה זה בטוח לא קשור לבעייה שלך אבל דריבר כזה מכיל טבלאות צבעים לכן תמיד כדאי שיהיה אם קיים כזה. ואם נדייק - לא בדיוק מדובר בדריבר אלא בסוג של קובץ שמכיל מידע לגבי המסך - אבל אל תסתבך עם הסעיף הזה, אתה יכול להיתעלם ממנו.

3) הסרה מסודרת של הדריברים של התצוגה עם סוג כלשהו של DRIVER CLEANER (מומלץ מ GURU 3D).

4) לאחר כל הריסטרטים התקנה של הדריבר שהורדת.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

לא זאת לא הבעיה, הדרייבר של הכרטיס מסך בסדר. יכול להיות שסתם השלתי את עצמי שאצל אחי רואים טוב , כדי לא להתאכזב שקניתי מסך מעפן. הוא אומר שרואים אצלו יותר טוב , אבל מה הוא מבין ילד בן 15..אצלו לא היה אפשר לבחור רוולוציה טבעית ואין לו מוזילה , אבל הצבעים פחות או יותר נראו יותר טוב. הסרתי את הדרייבר לגמרי לגמריי עד שעשיתי ריסט מחדש המחשב עלה ב600*800...מחקתי כל דבר אפשרי של nividia מה regedit ..הורדתי תוכנה בשם Driverscanner שסורקת את כל המחשב שלך ומחפשת עדכונים לדרייברים ומורידה אותם , התקנתי את הדרייבר הכי תקני ועדכני ל fx5200 . היו חסרים לי במחשב גם עדכונים ל serial bus של אינטל , וגם לכרטיס רשת. בכל מקרה כל הדרייברים במחשב שלי הכי מעודכנים שאפשר. אין למסך הזה דרייברים , כתוב באתר היצרן שהוא מתאים את עצמו לבד דרך הכרטיס מסך.

קראתי ביקורות בעולם וכתוב שיש לו נטייה ליותר מידי צבע צהוב וצבע ב'ז...חוץ מזה אין לי במחשב יציאת dvi ככה שגם אם אני אביא כבל hdmi-dvi זה לא יעזור לי , משמע סתם קניתי את המסך הזה. אז מה שאני חושב זה שהבעיה זה אולי הספק של המסך ? במחשב של אחי הכבל של החשמל שנכנס למסך מגיע מהספק של המארז , פה זה מגיע מהשקע חשמל למסך. חיפשתי גם תוכנות כיול צבעים ...הורדתי Mcontron החזרתי הגדרות יצרן ועשיתי auto adjustment ...אז אני לא יודע מה הבעיה פה. כנראה שלא סתם המסך הזה קיבל 5 מ10 מבחינת ביקורת צבעים בכל האתרים בעולם...זה או להתרגל לצבע ב'ז וקצת צהוב באתרים בהירים , או שאני אחליף את המסך. או שהבעיה היא בי זה המסך lcd הראשון שאני עובד איתו , וכנראה ההבדלים בין crt ל lcd ממש מפריעים לי. יש גם זליגת אור בצדדים. לא יודע איך זה במסכי lcd אחרים..כשמסתכלים עליהם מלמעלה שבעמידה גם רואים את הצבעים בכחול כזה ? או מהצד לא רואים ברור בטישטוש ומרחוק ? יכול להיות שבמסך הזה הרבו יציאות וכל מיני שטויות על חשבון צבעים וחדות תמונה...או שאני אמצא תוכנה לכיול צבע או שאני אחליף את המסך למשהו של asus אני אתקשר לחנות ביום ראשון , וזאת לא בעיית דרייברים אני מתקין מערכות הפעלה ודרייברים מגיל 10 אני לא מפגר.

ניסיתי להוריד SoftMCCS בשביל כיול צבעים אבל היא לא זמינה , אני לא יודע מי כתב את הביקורת על המסך הזה באתר , אולי הוא המליץ עליו בגלל יציאות , אבל זה בא על חשבון חדות תמונה וצבעים. פעם הבאה אני מסתכל רק על ביקורות מהעולם. אני מקווה שתוך 14 יום אני יכול לקבל זיכוי כספי.

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע איך מכיילים את המסך עם איזו תוכנה ?

פורסם
  • מחבר

ח'ברה לפני שאני מחזיר את המסך לחנות : זה נורמלי שמתרחקים 2 מטר מהמסך ורואים מטושטש וגוון כחול ? או שמסתכים מלמעלה ורואים את המסך בתכלת ?

זה יקרה לי בכל מסך tn ? אם אני אביא מסך עם ניגודיות יותר גבוהה יראו צבעים טובים ?

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה אבל אני צריך תשובה

דיברתי עם החנות והם אומרים לי שאם אני רוצה לבטל את העסקה אני צריך לשלם ביטול עסקה 10 אחוז מהמחיר מסך ועוד 50 שקל על המשלוח

משהו כמו 170 שקל האם זה נכון ? לא מגיע לי החזר כספי מלא של ביטול עסקה דרך האינטרנט ? למישהו יש נסיון עם זה?

אני אנסה גם להתקשר ליבואן עכשיו של המסך לראות מה הוא אומר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים