עבור לתוכן

איזה מעבד סלרון חזק יותר מ P3 500Mhz ?

Featured Replies

פורסם

במצב שלו, המעבד יותר חשוב מהזיכרון. כי המעבד הוא זה שעוצר את המערכת מלהשיג את המיטב (גם עם כרטיס מסך טוב).

פורסם

נכו,, הג'י טי אס הוא בהחלט לא החולייה החלשה שם...

פורסם

הסלוקט הזה מוריד מהביצועים?

פורסם

הסלוקט בכלל לא מורידים מהביצועים, אם כבר הוא מאפשר לך עוד אופציות אוברקלוק עם המעבד שלך, כי יש לו המון אפשרויות לכיונון ה VOLTAGE.

פורסם

א. סלרון 900 ב 81 דולר??????????? הוא עולה 70 בפעם האחרונה שבדקתי (לפני חודש וחצי בערך)

קניתי לסרבר שלי אחד כזה....זה יושב של לוח ישן שהמכפלה שלו תומכת רק עד 8 אבל בעצתו של אתלון כיוונתי את המכפלה ל 5 ואז המעבד זיהה אותו כ 9 וזה עובד.....היתי מנסה את מה שאתלון הציע פה ...להריץ את המעבד של באס של 133 אבל מבחינתי זה חסר טעם כי זה רק סרבר קבצים והוא לא דורש יותר מידי ביצועים! (גם ככה הוא יושב בתוך ארון בלי מסך ואני שולט בו רק דרך PC-ANYWHERE)

הנוסחא אומרת ככה -----> מכפלת המעבד - 4 = המכפלה שאתה צריך להגדיר עם הדיפסוויצים

תיקרא את הנוסחא מימין לשמאל ולא משמאל לימין

ב. הגיוני שהסלוקט מוריד מהביצועים!...כי ידוע שאם יש לך שני מעבדים מקבילים של P3 אחד הוא 370 והשני הוא SLOT 1

אז ה SLOT 1 איטי יותר ...מכייוון שצורת החיבור של SLOT 1 מאיטה את מהירות העבודה ומסרסת בצורה מסויימת את המעבד

פורסם

ב. הגיוני שהסלוקט מוריד מהביצועים!...כי ידוע שאם יש לך שני מעבדים מקבילים של P3 אחד הוא 370 והשני הוא SLOT 1

אז ה SLOT 1 איטי יותר ...מכייוון שצורת החיבור של SLOT 1 מאיטה את מהירות העבודה ומסרסת בצורה מסויימת את המעבד

אם כבר זה לא הסלוט שמסרס, אלא הצ'יפסט, שבד"כ בלוחות SLOT 1 הוא ישן יותר.

כל מה שסלוקט עושה זה להעביר את הפינים של המעבד ממצב של סוקט למצב של סלוט.

אינטל מכרו מעבדי קופרמיין לSLOT 1 כדי לאפשר לאנשים לשדרג, והם עבדו בדיוק כמו המעבדים לסוקט על אותה מהירות וצ'יפסט.

פורסם

תודה חברה :)

פורסם

אתה לא חושב שכדאי להשקיע בכרטיס מסך נורמלי ?

פורסם

כדאי לך להזדרז קצת גם אם המעבד ותחסוך לקנות ערכה חדשה (אני מתכוון לשדרוג הכולל של המעבד אם ה"ציוד הנלווה")כי ראיתי משחקים אם דרישות מינימום של 450 מגה הרץ... ( ועל תלך על המעבד הזול ביותר כי זמן החיים שלו יהיה יחסית קצר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים