עבור לתוכן

איזה מעבד סלרון חזק יותר מ P3 500Mhz ?

Featured Replies

פורסם

המפרט של המחשב שלי מפורט כחתימתי.

הוא עייף מדי למשחקים של היום.

החלטתי לשדרגו.

חושב ללכת על מעבד סלרון חזק יותר 600 700 800 900 או משהו כזה,משיקולי עלות נטו,פשוט כדי

להרוויח זמן עד השידרוג המקיף (מארז, לוח אם, מעבד וזכרונות - והמעבר המיוחל ל AMD סוף סוף...).

השאלה היא באיזה סלרון לבחור.

הוא צריך להיות חזק יותר מהמעבד הנוכחי (P3 500Mhz) אך גם להציג יחס ביצועים\עלות סבירים...יש לקחת בחשבון גם את מגבלות לוח האם שלי...Slot 1 , תמיכה במעבדים עד מהירות מסויימת וכו'

האם משהו יכול לסייע ?

חיפשתי השוואות ברשת אך לא מצאתי עדיין... ??? ???

תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור, תשובות מפורטות יתקבלו בברכה

פורסם

אם הלוח שלך תומך בפנטיום 3 אז אין סיבה שהוא לא מגיע למהירות באס של לפחות 100 מגה הרץ ולכן הוא יכול לתמוך בכל הסלרונים שעובדים במהירות הבאס הזו (גם 900 ומעלה.) . אולי תצטרך לשדרג את ה-BIOS ללוח האם שלך אבל לא יותר מזה.

פורסם

איזה צ'יפסט הלוח שלך?

הוא במקרה תומך במהירות אפיק של 133 מגה"צ?

בכל מקרה, אני ממליץ לך על סלרון 850 ביחד עם סלוקט(מעביר סוקט370 לסלוט 1) של אסוס.

פורסם

כמה עולה סלוקט כזה?

פורסם

לא יותר מ50-60 שקל

פורסם
  • מחבר

איזה צ'יפסט הלוח שלך?

הוא במקרה תומך במהירות אפיק של 133 מגה"צ?

בכל מקרה, אני ממליץ לך על סלרון 850 ביחד עם סלוקט(מעביר סוקט370 לסלוט 1) של אסוס.

תודה.

אבל האם סלרון 850 חזק יותר במידה מספקת יותר מפנטיום 3 500 שברשותי...רוב השימוש יהיה משחקי מרוצים וקצת FPS , כשמידי פעם קצת Decoding ל DVD...

הכרטיס מסך שלי Geforce 2 GTS Deluxe פשוט מתחנן למעבד חזק יותר...

אנא תשובתכם המושיעה (נמאס לי ממופע השקפים ב Insane ב 1600x 1200...)

פורסם

כן, הוא יהיה חזק יותר, כי לסלרון הזה יש ליבה של מעבד הקופרמיין. אתה רק צריך לוודא שיש לך לוח שתומך בו, כי לא כל לוחות הBX הישנים תמכו בהם. אם יש לך לוח BX אני יכול להנחות אותך איך לבדוק זאת.

עוד יתרון שיש לסלרון 850 זה שבמידה ויש לך לוח שתומך במהירות אפיק של 133, אתה כמעט בטוח יכול להריץ אותו במהירות של 1100, שזה 8.5*133, במקום 8.5*100, ואם הלוח תומך במהירות אפיק כזאתי(הצ'יפסט שלו) אתה גם לא מריץ שום דבר מחוץ לספסיפיקאציות, חוץ מהמעבד.

פורסם

אל תצפה ליותר מדי בתחום של דחיסת וידאו עם סלרון ולא משנה איזה סלרון (סלרי) זה. הוא פשוט לא מעבד חזק עבור היישומים האלה. זה יעבוד רק שזה יקח לא מעט זמן בד"כ.

פורסם
  • מחבר

כן, הוא יהיה חזק יותר, כי לסלרון הזה יש ליבה של מעבד הקופרמיין. אתה רק צריך לוודא שיש לך לוח שתומך בו, כי לא כל לוחות הBX הישנים תמכו בהם. אם יש לך לוח BX אני יכול להנחות אותך איך לבדוק זאת.

עוד יתרון שיש לסלרון 850 זה שבמידה ויש לך לוח שתומך במהירות אפיק של 133, אתה כמעט בטוח יכול להריץ אותו במהירות של 1100, שזה 8.5*133, במקום 8.5*100, ואם הלוח תומך במהירות אפיק כזאתי(הצ'יפסט שלו) אתה גם לא מריץ שום דבר מחוץ לספסיפיקאציות, חוץ מהמעבד.

יופי,נשמע אחלה פתרון !! תודה ;D

יש סלרון 900 מגה הרץ בפלונטר ב 81 דולר כולל מע"מ ויש גם סלרון 1200 ב 132 דולר...עכשיו,שתי סוגיות:

האם ההפרש במחיר מצדיק את הביצועים ?

האם הלוח שלי יתמוך ? Asus P3B-F גרסה 1004...

למי הפתרונות ?

פורסם

הסלוקט הזה מוריד מהביצועים?

פורסם

אני מאמין שבסלרון 850 הוא יתמוך, אבל לא ב1200 כי הסלרון הזה הוא דור חדש מעולה אגב,

שמשתמש בליבת טוטאלין. הוא דורש מעביר פאור לפ מסלוט, לסוקט.

מעביר כזה עולה בסביבות 250 שח, אם אני לא טועה ומיובא ע"י זיגזג 2000.

ד"א, לבן דוד יש מחשב פנטיום 2 266, בחיים לא בדקתי לו את המחשב, אבל לפני שאבדוק מישהו יודע אם המעבד יושב על סוקט או סלוט? והם אפשר להכניס לו סלרון חזק יחסת בלי בעיות מיותרות? (עם מעביר של אבוב במידה שזהו סלוט.)

פורסם

.

ד"א, לבן דוד יש מחשב פנטיום 2 266, בחיים לא בדקתי לו את המחשב, אבל לפני שאבדוק מישהו יודע אם המעבד יושב על סוקט או סלוט? והם אפשר להכניס לו סלרון חזק יחסת בלי בעיות מיותרות? (עם מעביר של אבוב במידה שזהו סלוט.)

הפנטיום 2 האלה היו בתצורת SLOT ומהירות אפיק של 66 מה"צ והלוח לא מסוגל בד"כ לספק יותר מזה ולכן אולי שידרוג עצבני של ה-BIOS בלוח האם הזה יאפשר לשדרג למעבד סלרון אחר במהירות אפיק של 66 מה"צ שאין כבר היום בחנויות. אל תצפה ליותר מדי כי פשוט הלוחות הישנים האלה לא יועדו למעבדים מהירים מ-400 מה"צ.

פורסם

אז מה אני יעשה איתו?

יקנה מעביר?

וישיג סלרון 900?

או שלא? (אז איזה סלרון?)

תודה

פורסם

"האם הלוח שלי יתמוך ? Asus P3B-F גרסה 1004..."

לא....... יצא בחו"ל מתאם מיוחד לזה, בארץ לא. בארץ תצטרך לקנות לוח אם חדש ב550 ש"ח.

אבל תגיד, אתה באמת חושב שהמעבד זה הדבר שיעשה לך שהמשחקים יעבדו כמו שצריך ?

משחקים צריכים כרטיס מסך טוב, מעבד פחות חשוב. רק עם כרטיס מסך טוב המחשב יוכל להתמודד עם הגרפיקה הכבדה של המשחקים כיום.

למשל משהו שיתאים לך זה Hercules GeForce 2 Ti 64MB, בערך 750 ש"ח ויקפיץ לך את הביצועים של המשחקים. או אופציה אחרת, להזמין GeForce 4 MX 460 MSI מהחנות פנד*ה או מכל חנות שעושה הזמנה מוקדת לכרטיסים האלה.... בערך אותו מחיר.

קודם כרטיס מסך תשדרג, אחרי זה תחשוב על מעבד.

פורסם

אם זה למשחקים אז זהו סדר העדיפויות שלך:

1.כרטיס מסך.

2.זיכרון.

3.מעבד.

:smoke:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים