עבור לתוכן

Arch מה דעתכם?

Featured Replies

פורסם

טוב שאלתי שאלה דומה בפורום אחד, אשמח לקבל את דעתכם:

כרגע אני על אובונטו 8.04, עקב היציאה של 8.10 אני רוצה להתקין אותה התקנה נקיה ולא upgrade. חשבתי לעצמי "אובונטו טובה אני אוהב אותה, אבל לא מספיק גשימה". אני מחפש הפצה שמאפשרת לי לבנות מערכת בעצמי, כלומר אחרי התקנה אני מקבל את הדברים הביסיים ביותר שדרושים בשביל להריץ מערכת ואז אני מוסיף לאט לאט יותר ויותר לפי הצורך (הדרישה צועקת ג'נטו!), אך מצד שני אני לא רוצה לשבת יותר מידי זמן על קימפולים והגדרות (אז לא ג'נטו). שמעתי על ארצ', אשמח לקבל דעות עד כמה קשה לתפעל אותה, עד כמה היא יציבה/לא יציבה ודברים בסגנון.

תודה רבה מראש.

פורסם

LFS - מומלץ בחום

פורסם

דוקא הייתי ממליץ לך arch ולא lfs

arch בעלת מערכת חבילות מעודכנת וידידותית + אפשרות לקמפול מאוד יעיל ופשוט (abs), + מאגר של הקהילה שאפשר למצוא שם עוד טונות של תוכנות (aur)

בכלל הפצה מאוד אהובה ומשותפת

לך על זה

אני עם הארץ' שלי אחרי המוני הפצות לפני

arch זה ההפצה לדרישות שלך

פורסם
  • מחבר

את האמת אני לא כל כך נגד LFS ודיי אהבתי את ג'נטו למרות שלקח לי אולי שבוע+ לסדר חייגן, אבל אז היה לי זמן.. כיום זה מחשב שאני צריך רוב הזמן ואני לא יכול לאפשר לו לקמפל הכל לבד ו/או להוציא הרבה זמן על התקנת מערכת, אני אנסה את ארצ' על VM ואם הכל יעבוד אז אני אעבור אליה כנראה!

תגובות נסופות יקבלו בברכה!

פורסם

LFS זאת לא הפצה, זה מדריך.

וגם ברגע שסיימת לבנות לעצמך את ההפצה אין לך שום מנהל חבילות או מערכת פורטים.

זאת נשמעת לך מערכת שכיף לעבוד איתה ביום יום? לי זה לא נשמע יותר מפרויקט נחמד למישהו שרוצה להעמיק את הידע שלו.

פורסם
  • מחבר

LFS זאת לא הפצה, זה מדריך.

וגם ברגע שסיימת לבנות לעצמך את ההפצה אין לך שום מנהל חבילות או מערכת פורטים.

זאת נשמעת לך מערכת שכיף לעבוד איתה ביום יום? לי זה לא נשמע יותר מפרויקט נחמד למישהו שרוצה להעמיק את הידע שלו.

הממ.. אוקי תודה על העידכון, פשוט לא טרחתי ממש לבדוק את ההפצה אבל שמעתי שזה פשוט לינוקס מ 0. עדיין כמו שציינתי אין לי הרבה זמן לקנפג הכל, אני אנסה מחר ארצ' על VM אם ילך טוב לקראת סוף החודש ארצ' תזכה להיות המערכת הראשית שלי :)

פורסם
  • מחבר

התקנתי ארצ', אני דיי מרוצה ממנה :)

מחדה מהירה, ניתנת לקינפוג, אחלה של הפצה :)

פורסם

תתחדש באמת אחלה של הפצה

תעזר הרבה ב wiki

ואם אתה מחפש תוכנה שאין במאגר, אל תהסס להשתמש ב aur דרך yaourt

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים