פורסם 2009 במרץ 116 שנים אההה גם אותי גרמניה מרגיעה אבל לי זיכרונות מאינגריד התיירת מגרמניה עם השערות בבית השחי לא ידעתי שהיא עשתה גם אותך "ביטא"
פורסם 2009 במרץ 816 שנים הדיון פה נרדם. אולי השיר הזה יעיר אותו:נכי נאצה - משום מקום אל תוך כלוםעבר מפואר משתרך מאחוריךמיצית את הכלוםהגיע זמן לחזור בתשובהמחשבה דוגמטית נראית נפלאהרי קודם לכן לא חשבת בכלל"ניסיתי כבר הכל" אתה אומר וחוזרכאילו לעבוד ולצרוך זה תמצית החייםהבחירה שלך מתחילה ונגמרתבלעשן גראס או בספר תהיליםאל תחשוב שתהיה חסר למישהואו שלמישהו בכלל אכפתטעות לחשוב שהיינו באותו הצדהיית אפס ואתה כלום עכשיוהציפיה לגאולה לא עושה אותך נשגבאתה לא מצטער שהיית חרא של בן אדםרק מחפש מחילה דרך פולחןהיית כלוםואתה הולך לשום מקוםלמי שאין בעיה עם שירי אנרכו/הרדקור-פאנק מוזמן גם להקשיב לשירhttp://rapidshare.com/files/206783363/nekhei_naatza.zip
פורסם 2009 במרץ 816 שנים אפילו אם אני סלחני לחרוזים הגרועים ולבחירת המילים, השיר לא מוצלח במיוחד.אבל הרי בעצם רעיון יותר ממה שזה שיר, ובתור רעיון שחוזר על עצמו הרבה במדינה שלנו הרבה אנשים חיים את השיר הזה.לאן תמיד הולכים סוחרי המוות ?לאיפה שיש סימני מחלה.
פורסם 2009 במרץ 816 שנים זה אפלו לא הירהור אולי זה תירגום גרוע של שירת הווגונים כמו :" מיזמור לגוש ירקרק שמצאתי בבוקר אחד בבית השחי "
פורסם 2009 במרץ 816 שנים אם זה המקרה אז התרגום עושה לזה חסד.ובחזרה לנושא:אם יש דבר יותר גרוע משירה ווגונית זה בתול בן 20 שמעולם לא יצא מחוץ לשער העיר שמדבר על איך צריך לחיות את החיים,שמקבל את האינפורמציה מבתול בן 40 ששמע את הדברים מזקן עם שיטיון.
פורסם 2009 במרץ 816 שנים "שירה ווגונית היא במקום השלישי ברשימת השירה הגרועה ביותר ביקום.במקום הראשון נמצאת פאולה ננסי מיילסטון גנינגס."
פורסם 2009 במרץ 2716 שנים ^^ זה דווקא נראה שאתה רוצה לפתוח אותו מחדש [עברו 20 יום בערך מההודעה האחרונה]
פורסם 2009 במרץ 2716 שנים אההה , פח הזבל הרוחני הזה לא ינעל עד שיבוא המשיח במהרה בימנו אמן , היכן יהיה מקום ביטוי לדעות קדומות ועולם חשוך ,עבודת אלילים ורוחות רעות ,? נכון , בתרד דת ואמונה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.