פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים שלום!כשאני נכנס לMSCONFIG, אני משנה שם דברים שיעלו או לא יעלו כשאני מפעיל את המחשב.כשאני לוחץ APPLY הוא אומר לי שהוא לא יכול לשנות כי אני לא אדמין, אבל אני כן!!!!יותר מזה! הוא משנה! הוא עושה את השינויים שאמרתי לו. הכל בסדר.מפריע לי ההודעה הזאת של "אתה לא אדמין לך מפה". למה זה זה? איך אני מוריד את זה? מוכר למישהוא?
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים מחבר חחחח... לא.. נו זה חוש הומור... אין לי כרגע ציטוט שלו, אבל הוא אומר לי שאני כביכול לא יכול לשנות כלום כי אני לא אדמין! כשאני כן אדמין, ואני יכול לשנות, ואני משנה, וזה שומר את זה, והכל בסדר. אז למה ההודעה הלא קשורה הזאת! ואיך אני מנטרל אותה?!
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים מחבר אין לי משתמשים במחשב. אני לבד, אין אפילו שם למשתמש שלי. לפני זה לא היה את הבעיה הזאת. היא צצה פתאום.
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים באיזה צורה אתה בוחר משתמש על ידי לחיצה עם העכבר על משתמש מסוים או הקלדת השם משתמש וסיסמא (אם יש)?בכל מקרה שאתה נימצא במסך של הלוגון (בחירת משתמש) תלחץ CTRL+ALT+DEL ואז ישתנה לך החלון תקליד ADMINISTRATOR בשם משתמש ואם יש סיסמא אתה צריך לשים ותיכנס למשתמש הזה ותנסה שם להכנס ל MSCONFIG
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים גם אם יצרת משתמש עם שם יש עדיין חשבון מובנה של administrator שפעיל אוטומטית בXP.
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים מחבר באיזה צורה אתה בוחר משתמש על ידי לחיצה עם העכבר על משתמש מסוים או הקלדת השם משתמש וסיסמא (אם יש)?בכל מקרה שאתה נימצא במסך של הלוגון (בחירת משתמש) תלחץ CTRL+ALT+DEL ואז ישתנה לך החלון תקליד ADMINISTRATOR בשם משתמש ואם יש סיסמא אתה צריך לשים ותיכנס למשתמש הזה ותנסה שם להכנס ל MSCONFIGתראה, כשאני מפעיל את המחשב, אין לי LONGIN SCREEN, המחשב ישר עולה, ישר נכנס לוינדוס...אבל כשאני לוחץ CTRL+ALT+DEL, יש את כל התהליכים שרצים תחת השם משתמש שלי ServicePack. =)אבל אני תמיד הייתי וגם עכשיו אדמין במחשב שלי. למה פתאום הופיעה ההודעה הזאת?
פורסם 2008 בנובמבר 1417 שנים כשאתה בתוך הוינדוס בתפריט כיבוי יש לך שם התנתק או באנגלית LOG OFF ואחרי שתתנתק תעשה את מה שאמרתי לך
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים מחבר נו סבבה, כמו שחשבתי, כשאני נכנס כ administrator, הוא לא מציג לי את ההודעה הזאת...אבל למה כשאני במשתמש שלי, הוא עושה כל מה שצריך, רק מציג את ההודעה חסרת ההגיון שלו!
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים אתה צריך להכינס לניהול קליק ימני על המחשב שלי ושם להיכנס לניהול יש לך שם משתמשים וקבוצות מקומיים תיבדוק בקבוצות שהמשתמש שלך מופיע שם בקבוצת ADMINISTRATOR ובנוסף תמחק את עצמך מכל קבוצה אחרת
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים מחבר סבבה, רעיון נחמד. ניסיתי, לא עבד. אני אכן רשום רק בקבוצת הadministrators. הוספתי תמונה של איפה אני רשום ואיפה לא. כמו כן רואים את השגיאה שמופיעה לי! שתבינו על מה מדובר.
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים סרקת וירוסים ורוגלות ???יש פיתרון מוצע כזה :כנס להתחל , הפעלה , תכתוב REGEDIRתיכנס לפה אם קיים :HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Services/Pml Driver HPZ12/דאבל קליק על START שנמצא בצד ימין ותעדכן את הערך שלו ל4
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים מחבר אין לי את הרג'יסטרי הזה... =\ Pml Driver... אין לי אותו... :s05: ובהודעה הקודמת שלי לא ראו תמונה, אז עידכנתי...
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים מחבר אני מקפיץ, 24 שעות עברו.אולי למישהוא יש רעיון כלשהוא??????? אני ממש אובד עצות!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.