עבור לתוכן

בעיה ב MSCONFIG

Featured Replies

פורסם

שלום!

כשאני נכנס לMSCONFIG, אני משנה שם דברים שיעלו או לא יעלו כשאני מפעיל את המחשב.

כשאני לוחץ APPLY הוא אומר לי שהוא לא יכול לשנות כי אני לא אדמין, אבל אני כן!!!!

יותר מזה! הוא משנה! הוא עושה את השינויים שאמרתי לו. הכל בסדר.

מפריע לי ההודעה הזאת של "אתה לא אדמין לך מפה". למה זה זה? איך אני מוריד את זה? מוכר למישהוא?

פורסם

מהמהמה?

הוינדוס מצקפיץ מסג'סוקב שכתוב בה'' אתה לא אדמין לך מפה'' ???????

פורסם
  • מחבר

חחחח... לא.. נו זה חוש הומור... :bash::s07::silly:

אין לי כרגע ציטוט שלו, אבל הוא אומר לי שאני כביכול לא יכול לשנות כלום כי אני לא אדמין!

כשאני כן אדמין, ואני יכול לשנות, ואני משנה, וזה שומר את זה, והכל בסדר. אז למה ההודעה הלא קשורה הזאת! ואיך אני מנטרל אותה?! :nixweiss:

פורסם

תנסה להכנס כמשתמש ADMINISTRATOR

פורסם
  • מחבר

אין לי משתמשים במחשב. אני לבד, אין אפילו שם למשתמש שלי. לפני זה לא היה את הבעיה הזאת. היא צצה פתאום.

פורסם

באיזה צורה אתה בוחר משתמש על ידי לחיצה עם העכבר על משתמש מסוים או הקלדת השם משתמש וסיסמא (אם יש)?

בכל מקרה שאתה נימצא במסך של הלוגון (בחירת משתמש) תלחץ CTRL+ALT+DEL ואז ישתנה לך החלון תקליד ADMINISTRATOR בשם משתמש ואם יש סיסמא אתה צריך לשים ותיכנס למשתמש הזה ותנסה שם להכנס ל MSCONFIG

פורסם

גם אם יצרת משתמש עם שם יש עדיין חשבון מובנה של administrator שפעיל אוטומטית בXP.

פורסם
  • מחבר

באיזה צורה אתה בוחר משתמש על ידי לחיצה עם העכבר על משתמש מסוים או הקלדת השם משתמש וסיסמא (אם יש)?

בכל מקרה שאתה נימצא במסך של הלוגון (בחירת משתמש) תלחץ CTRL+ALT+DEL ואז ישתנה לך החלון תקליד ADMINISTRATOR בשם משתמש ואם יש סיסמא אתה צריך לשים ותיכנס למשתמש הזה ותנסה שם להכנס ל MSCONFIG

תראה, כשאני מפעיל את המחשב, אין לי LONGIN SCREEN, המחשב ישר עולה, ישר נכנס לוינדוס...

אבל כשאני לוחץ CTRL+ALT+DEL, יש את כל התהליכים שרצים תחת השם משתמש שלי ServicePack. =)

אבל אני תמיד הייתי וגם עכשיו אדמין במחשב שלי. למה פתאום הופיעה ההודעה הזאת?

פורסם

כשאתה בתוך הוינדוס בתפריט כיבוי יש לך שם התנתק או באנגלית LOG OFF ואחרי שתתנתק תעשה את מה שאמרתי לך

פורסם
  • מחבר

נו סבבה, כמו שחשבתי, כשאני נכנס כ administrator, הוא לא מציג לי את ההודעה הזאת...

אבל למה כשאני במשתמש שלי, הוא עושה כל מה שצריך, רק מציג את ההודעה חסרת ההגיון שלו!

פורסם

אתה צריך להכינס לניהול קליק ימני על המחשב שלי ושם להיכנס לניהול יש לך שם משתמשים וקבוצות מקומיים תיבדוק בקבוצות שהמשתמש שלך מופיע שם בקבוצת ADMINISTRATOR ובנוסף תמחק את עצמך מכל קבוצה אחרת

פורסם
  • מחבר

סבבה, רעיון נחמד. ניסיתי, לא עבד.

אני אכן רשום רק בקבוצת הadministrators.

הוספתי תמונה של איפה אני רשום ואיפה לא.

כמו כן רואים את השגיאה שמופיעה לי! שתבינו על מה מדובר.

54095382qb5.th.jpg

פורסם

סרקת וירוסים ורוגלות ???

יש פיתרון מוצע כזה :

כנס להתחל , הפעלה , תכתוב REGEDIR

תיכנס לפה אם קיים :

HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Services/Pml Driver HPZ12/

דאבל קליק על START שנמצא בצד ימין ותעדכן את הערך שלו ל4

פורסם
  • מחבר

אין לי את הרג'יסטרי הזה... =\ Pml Driver... אין לי אותו... :s07: :s05:

ובהודעה הקודמת שלי לא ראו תמונה, אז עידכנתי...

פורסם
  • מחבר

אני מקפיץ, 24 שעות עברו.

אולי למישהוא יש רעיון כלשהוא??????? אני ממש אובד עצות!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים