עבור לתוכן

מחשב שרת ל SQL עד 10K

Featured Replies

פורסם

המחשב צריך להריץ

WINDOWS SERVER

WINDOWS SQL

עבור 11 משתמשים לחשבשבת

מה עדיף?

לחכות ל INTEL I7 920 => חדש בטח יסבול ממחלת ילדות תומך ב DD3 1600 שאלה אם יהיה לז שימוש

או Q9550 => פחות מהיר מ E8500 אבל בעל 4 ליבות [ עוד שאלה אם יהיה להם שימוש]

או שמספיק E8500=> מערכת הכי מהירה

פורסם

המחשב צריך להריץ

WINDOWS SERVER

WINDOWS SQL

עבור 11 משתמשים לחשבשבת

מה עדיף?

לחכות ל INTEL I7 920 => חדש בטח יסבול ממחלת ילדות תומך ב DD3 1600 שאלה אם יהיה לז שימוש

או Q9550 => פחות מהיר מ E8500 אבל בעל 4 ליבות [ עוד שאלה אם יהיה להם שימוש]

או שמספיק E8500=> מערכת הכי מהירה

אל תיקח כפול ליבה! Windows Server ו IIS תומכים במרובעי ליבה ויתנו לך ביצועים טובים בהרבה מאשר סדרת ה E.

אני אישית הייתי הולך על ה Q9550.

פורסם

עדכן תקציב גגבכותרת + שימושים/העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל!

להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

פורסם
  • מחבר

אל תיקח כפול ליבה! Windows Server ו IIS תומכים במרובעי ליבה ויתנו לך ביצועים טובים בהרבה מאשר סדרת ה E.

אני אישית הייתי הולך על ה Q9550.

אין לי צורך ב ISS השרת לא יהיה שרת למילים או איכסון אתרים, אך ורק עבור SQL.

לכן השאלה האם כדי 2 ליבות מהירות או 4ליבות?

עוד שאלה למבינים באיזה מעבד יודע לבצע הכי מהר פעולות קרטיות [סמפור]?

פורסם

עדכן תקציב גגבכותרת + שימושים/העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל!

להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

אני לא אגיב בנושא התקציב עוד פעם.

שיחקתי מספיק פעמים את משחק ה-"אין לי הגבלת תקציב".

אתה מוזמן לכתוב את תקציב המקסימום שלך בכותרת שיכול להיות 10K,12K,15K וכו'.

פורסם

אין לי צורך ב ISS השרת לא יהיה שרת למילים או איכסון אתרים, אך ורק עבור SQL.

לכן השאלה האם כדי 2 ליבות מהירות או 4ליבות?

באיזה שרת SQL תשתמש?

פורסם

ההיתי מציע לך לדבר עם חשבשבת לגבי המחשב\שרת הזה.

אני עזרתי להקים פעם רשת במשרד עם 14 תחנות של חשבשבת חלונות, הדרישות של התוכנה היו 2 מעבדי XEON כפולי ליבה ו4גיגה זיכרון, מערך 3 קשיחים למידע (RAID 5) ועוד 2 לסיסטם (MIRROR) - בסופו של דבר זה מה שהבעלים שם קנה והכל עובד יפה וחלק, ללא עודף משאבים.

גם לי המערכת נראתה מוגזמת אבל חשבשבת הסבירו לנו שם שהתוכנה עובדת על השרת כמעט באופן מלא והתחנה כמעט לא עושה כלום ולכן צריך כ200מגה זיכרון לכל תחנה.

יכול להיות שמשהו שהתשנה מאז למרות שלא נראה לי, זה היה לפני פחות משנה וחצי.

בלי שרת לפי דרישות חברת התוכנה, לא תוכלו לקבל שירות כמו שצריך מהם כי תמיד יאשימו לכם את החומרה במקרה של קריסות או איטיות במערכת.

שרת מותג כזה אמור לעלות בין 12-17 אלף כולל אחריות 3 שנים באתר הלקוח.

תבדוק מחירים דרך מפיצים של IBM \ DELL \ HP

פורסם
  • מחבר

רוני תודה על התשובה,

לאחר שדיברתי בחשבשבת עם ד'[שמו שמור במערכת] שמבין למה אני מתכוון באיזה מעבד עדיף לבחור,

למרות שבסופו של דבר הוא פנה למיקרוסופט, ייעץ לי לבחור ב 4ליבות מכוון ש SQL SREVER יודע לממש עבודה איתם,

לכן השמע בהצעתו ואקח Q9550 עם 4G זיכרון. בתכלס זה לא פחות חשוב.

לגבי מערך ה HD אני עדיין מתלבט ניראה לי ששני HD ב MIR מספיק טוב. לא ניראה לי להתחיל RIAD 5

אשמח לתגובות ננושא.

פורסם

שמח לשמוע שהתקדמת בנושא.

לגבי הקשיחים גם אני מסכים איתך שMIRROR יספיק פה, עדיף להשקיע בדיסקים מסדרות ה RAID בעלות סיכוי לתקלה נמוכים יותר.

לפי המפרט שאתה מדבר עליו אני מניח שאתה לא הולך לקנות שרת מותג ולכן אין מה לדבר על SCSI \ SAS

בהצלחה, אם תצטרך משהו, על תהסס לשאול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים