פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים SPARED SPECTRUM צריך להיות מבוטל בכל האופציות גם PCI-E/AGP וגם למעבד...לגבי הHT לך לאופציה של הNFROCE...וזה מה שבעצם קובע את הקשר בין התדר באס לזיכרון..ומה זאת אומרת שהעלאת לבאס של 240 "כבר לא עלה "...זאת אומרת שהמערכת לא יצביה כבר..
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים מחבר תודה על התגובות - אבל יש לי עדיין הרבה שאלות לא סגורות - 1) האם צריך לנטרל את ה ECC?2) לאיזה תדר כשאי לי לעלות את הHT? ולאיזה LINKWIDTH?3) ראיתי שאפשר לשחק עם הזכרון - לאיזה תדר כשאי לי להכניס את הזיכרון? LIMIT?4)
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים 1. לא מחייב...כל עוד המערכת יציבה תשאיר אותו כמוש הוא..2. זה משתנה ביחס לOC..תבדוק את התדרים יחס..שהזיכרונות והמצעבד..ותגדי לבד...3. כנ"ל..תשתדל שהזיכרונות לא יעבור את התדר סטוק שלהם..
פורסם 2008 בנובמבר 2116 שנים מחבר ok - התקנתי היום את הAC FREEZER - אני מקווה שבצורה הנכונה. אני שואל מכיוון שנאמר שבמארזי SILENTENIUM יש לחבר את המאוור כל שהוא ידחוף את האויר לקדמת המארז, שימו לב לאיור: האם ההתקנה שלי נכונה? תוכלו לענות מה למה שייך צלעות הקירור הקטנות? האם זה לכרטיס המסך הONBOARD שלי? ואם ניטרלתי אותו האם כדאי להוציא אותם? לינק למארז: http://www.arctic-cooling.com/pc_case2.php?idx=143&data=1&disc= תודה
פורסם 2008 בנובמבר 2216 שנים המאוורר צריך להיות בצד הימני (בדיוק ההפך ממה שהתקנת אותו)..ככה שהוא יוציא אוויר לכיוון המאוורר האחורי...הצלעות קירור בצבע כסף אלו הצלעות קירור של הגשר הצפוני..
פורסם 2008 בנובמבר 2216 שנים מחבר גם אני חשבתי כך, אבל אז ראיתי את האירוים וקראתי את ההסברים, תעזור ל לאמת את זה: לפי האיור הזה: זרימת האויר של מארז זה היא מאחור לקדימה ולכן המאוורר צריך לעזור לדחיפה זו שים לב לאירור המאוורר: מסקנה( ולפי ההוראות) התקנתי נכון - נא אישורכם!
פורסם 2008 בנובמבר 2316 שנים מחבר תודהאם כן הסתיימו הקונפיגורציות, המערכת עברה בדיקת יציבות של S&Mהעיה כרגע היא שבRESTART ובRESUME FROM STANDBYU המחשב לא עולה, הוא תקוע (עוד לפני עליית הBIOS) והמוניטור לא מרבל SIGNALלעומת זאת בכיבוי םיזי והדלקה מחדש אין בעיה - למה?
פורסם 2008 בנובמבר 2316 שנים זה יכול לנבוע מחוסר יציבות כוללת של המערכת..נסה לבטל את הOC ולראות אם זה חוזר..אם לא צריך "לשבת" עוד קצת על ההגדרות של הOC..
פורסם 2008 בנובמבר 2316 שנים מחבר כאשר ביטלתי את הOC התופעה לא חזרה - אני ממש רוצה לדעת איך להתגבר על זה?אין למישהור ניסיון קודם עם משהוא כזה?
פורסם 2008 בנובמבר 2316 שנים אין שמהו קבוע..המערכת לא יציבה..בכל מקרה תחזור להגדרות שהייתה בOC...ונסה לעלות מתח טיפה לרכיבים..לבטל SPEARD SPECTRUM למיניהם..ולראות אם יש שינוי..
פורסם 2008 בנובמבר 2316 שנים מחבר אני חוזר שוב על הפעולות שעשיתי, אין אפשרות לשנות מצחים דרך הBIOS, אולי עם CPU CLOCK GEN? מישוהא מכיר?1) CPU freq. changed from 200 to 2402) disabled cool and quite3) disabled ECC on RAM4) disabled Spread Spectrum5) Shutdown Temperature limited to 56
פורסם 2008 בנובמבר 2316 שנים CLOCKGEN מאפשרת רק שינוי התדר..לגבי שינוי המתח..אתה בטוח שאין אפשרות כזו ? חפש בלשונית המתקדם של הביוס..
פורסם 2008 בנובמבר 2316 שנים מחבר אלה שני טיפים שקיבלתי בפורומים בחול - נא התייחסותכם:go to bios and set "allocate IRQ to PCI VGA" to "no".if you're meaning the Hypertransport speeds, 1000 and 16 u/d works for NB, with 800 and 8/8 for the SB. Anything more and it won't boot.ps for overclockers: the above are actually multipliers and assume a standard 200Mhz FSB. If you alter the FSB, then remember what's called "800" is actually a 4xFSB - you'll need to down it to "600" (eg 3*250=750) or it'll crash constantly
פורסם 2008 בנובמבר 2416 שנים בקשר ליחס גם אנחנו ציינו את כבר..בקשר להגדרת הIRQ..אני בספק אם הדבר משמעותי..אבל שווה לנסות..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.