פורסם 2003 ביוני 2422 שנים יש את sygate וzone alarm. אם אתה רוצה קצת יותר פרטים עליהם תעשה חיפוש כאן בפורום כי זה נטחן
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים לא נורטון!! אני ממליץ על sygate - הרבה יותר טובה / נוחה / לא חוסמת דברים על פי דעתה עברתי אליה היום{ מ personal fire-wall } ואני מאוד שמח
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים נורטון מעולם לא עשה לי בעיות.אם אתה משתמש יחסית מתחיל ולא ממש יודע לאיזה תוכנה מותר לעבור את הfirewall ולאיזו לא, נורטון הוא הפיתרון.גם zonealarm מאד נוחה אבל יש כמה הגדרות IP מיותרות שצריך לתת לה אם אתה עובד עם אינטרנט בכבלים (ואולי גם עם adsl, לא בדקתי).דווקא sygate היא המסובכת בין השלוש, אולי יותר גמישה למשתמשים מתקדמים, אבל מעצבנת למשתמשים המתחילים (או למשתמשים חסרי הסבלנות כמוני).
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים תתקין את sygate בלי לחשוב.עם הנורטון תמיד היו לי בעיות, עם ה sygate הכל טוב. היא מאוד קלה, התקנה של 5 מגה ! ! !אחרי ההתקנה {כמו אצל ה personal firewall של נורטון} אתה צריך לבחור למי לתת גישה לאינטרנט ולמי לחסום.
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים מחבר אני לא יודע אם זה המקום אבלאיפה אני מוצא קרק להודעה המעצבנת של ה"BUY ME NOW !!!"
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים לא נורטון!! אני ממליץ על sygate - הרבה יותר טובה / נוחה / לא חוסמת דברים על פי דעתה עברתי אליה היום{ מ personal fire-wall } ואני מאוד שמח הצטרף לקלאן מאושרי הסיגייט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.