עבור לתוכן

בעיה בברידג

Featured Replies

פורסם

שלום,

החל מאתמול החלה לי בעיה בברידג אשר כמעט ולא מאפשרת עבודה רציפה.

העיניין החל כאשר ה - thumbnails לא חודדו ולא היה ניתן לראות ברור ואילו לא באף משטח עבודה!

גם כשניסיתי לאתחל או לנסות לדחוף בכח את פיקוס ה - thumbnail העיניין לא עבד.

עכשיו העיניין רק מחמיר, כמעט בכל פעולה התוכנה נתקעת או מעלה חלון שאומר שאין מספיק מקום או זיכרון.

אני עובד על ויסטה 64 עם e6850

8 גיגה זכרון מהיר,

וכונן raid מהיר מאוד ויעודי לשימושי scrach

ועדיין לא מצליח לפתור את הבעייה.

צריך סיוע דחוף כי אני באמצע כל מיני עבודות!

פורסם

ניסית להשתמש באפשרות Purge Entire Thumbnail Cache, או למחוק את ה cache ידנית?

פורסם
  • מחבר

קודם כל לא ניסיתי

אבל א. אני לא יודע איך וכמובן שאשמח להסבר

ב. היכן בדיוק נשמר ה thumbnail cache? אם ארצה לרוקן ידנית?

פורסם
  • מחבר

תודה.

לא מחקתי ידנית כי לא רציתי למחוק את כל המידע כגון לייבלים וכו'.

כמו כן הקטנתי את כמות ה קאש כדי לזרז את פעולת התוכנה.

הבעיה הסתדרה מעט, כמובן שכדי לטעון תמונה בתוכנה לוקח משהו בסביבות 2 שניות,

כמו כן כמות הקאש קטנה יותר אז התוכנה לא זוכרת יותר מידי ולכן טוענת את אותה התמונה בתדירות גבוהה.

האם זו הפעולה הטבעית של ברידג?

יש לציין שנתוני המערכת טובים מהממוצע כמו שציינתי קודם לכן.

ודרך אגב הכונן קאש הוא יעודי והיה רחוק מלהיות מלא!!!

האם ברידג עדיין לא בשלה?

אם כך נראה שאצץרך לעשות ריסט לא למחוק קאש בתדירות גבוהה! משהו כמו כל שבועיים שלושה!

האם יתכן? או שאני עושה משהו לא תקין.

לא מתאים לי למחוק את ההגדרות כולל לייבלים ומשטחי עבודה כל הזמן!

פורסם

האם ברידג עדיין לא בשלה?

אם כך נראה שאצץרך לעשות ריסט לא למחוק קאש בתדירות גבוהה! משהו כמו כל שבועיים שלושה!

האם יתכן? או שאני עושה משהו לא תקין.

לא מתאים לי למחוק את ההגדרות כולל לייבלים ומשטחי עבודה כל הזמן!

הבעיה שלך כמובן נובעת מגורם לא תקין ולא אופייני לברידג', אתה לא אמור לחדש את ה cache והמידע שהוא מכיל בתדירות שכזו.

ולגבי ברידג' באופן כללי - היא בשלה, היא לא מאופיינת בבעיות טכניות בסגנון שאתה מתאר, והיא משמשת עורכים וצלמים רבים. אבל - היא פשוט לא עושה את מה שהיא אמורה לעשות בצורה טובה מספיק, וזה לשפר ולזרז את ה workflow. במקום לספק את הפיצ'רים שלה באופן יעיל ומהיר כתחנת ביניים בין תוכנות עריכה, ברידג' איטית יחסית (גם במערכות רציניות) וזוללת משאבים בצורה מגוכחת.

אוקיי, נחזור לעניינינו. האם ניהול ה cache שלך מוגדר בתור cache מרכזי בלבד, או שמוגדר ייצוא אוטומטי של ה cache אל הספריות עצמן? (צריכה להיות אפשרות תחת preferences לייצא אוטומטית את המטמון לספריות כך שהוא לא ינוהל רק באיזור מרכזי אחד). בכל מקרה, מומלץ להשתמש בייצוא מטמון לספריות.

אם אתה לא עובד כרגע עם ספריות שמכילות מאות של תמונות, הייתי ממליץ (אם כל הצער שבדבר) למחוק את המטמון רק לפעם הזאת ולבנות אותו מחדש (עם פקודת build and export cache), כשמוגדרת האפשרות לייצא אותו לספריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים