פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים יש לי GeForce 4 MX 4000 הוא היה בסדר גמור הלוח שלי זיהה אותו ללא דרייבר. כשהורדתי והתקנתי את הדרייבר שלו, כי מישהו אמר לי שזה יעשה אותו יותר מהר אז נכנסתי היום ל- Serious Sam ומשום מה התמונה נמרחת כל הצבעים שבמשחק מטושטשים ויש מין כתמים כאלה. מה אני יכול לעשות? ניסיתי למחוק את הדרייבר ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר.
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים ההאצה התלת מימדית שלו לא תעבוד ללא דרייבר.האם התקנת את הדרייבר הכי אחרון מהאתר של nvidia?
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים מחבר ההאצה התלת מימדית שלו לא תעבוד ללא דרייבר.האם התקנת את הדרייבר הכי אחרון מהאתר של nvidia?כן, את ההכי אחרון של הכרטיס שלי
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים מחבר תנסה את הדרייבר המקורי שקיבלת עם הכרטיסאת הכרטיס הוצאתי ממחשב אחר הוא לא הגיע עם דרייבר. אני הורדתי אותו מהאתר של Nvidia
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים ^גם נכון.הייתי מציע גם לבדוק טמפרטורת ובדיקה עם ati tools לארטיפקטים כדי לשלול בעיה של ליבה גראפית פגומה.סה"כ מדובר בכרטיס מסך ממש לא צעיר.
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים מחבר ^גם נכון.הייתי מציע גם לבדוק טמפרטורת ובדיקה עם ati tools לארטיפקטים כדי לשלול בעיה של ליבה גראפית פגומה.סה"כ מדובר בכרטיס מסך ממש לא צעיר.מאיפה אני משיג את התוכנה הנ"ל?[br]פורסם בתאריך: 11.11.2008 בשעה 22:55:19בעצם כשאני חושב על זה, זה מוזר שאתם מציעים לי לעשות כל מיני בדיקות. כי לפני שהתקנתי את הדרייבר הלוח זיהה את הכרטיס אוטומטי והמשחק עבד לי בלי בעיה.אז לא נראה לי שזה בעיית חומרה, מה שמלכתחילה הפנה אותי לרשום את הנושא בפורום תוכנה.
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים http://www.google.com/search?q=ati+tools&sourceid=navclient-ff&ie=UTF-8&rlz=1B3GGGL_en___IL250
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.