פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים אנגלית ימי ביינימית נראת טוב יותר כאשרר אתה מסטולהכל נראה יותר טוב כשאתה מסטול.....
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים לא מנסה...עשיתי את זה פעם אחת כי היה לי טונות של דברים לעשות ועשיתי הכל רצוף אז אחרי 53 שעות כבר לא היה לי כוח והלכתי לישון......אתם קרועים...., אפילו שעה לא ישנת באמצע???אני לא מרגיש טוב אני חולה ולא מסוגל לישון (ניסיתי כדורי שינה) אז קראת 5 שעות רצוף את שר הטבעות - אחוות הטבעת בגרסה האנגלית המקורית (אנגלית ימי ביינימית נראת טוב יותר כאשרר אתה מסטול) וברקע התנגן בודו זן שינטו גרגויאנס אניגמה אניה ומה לא (גם קריידל) כשאתה חולה, אתה לא מת לישון כאילו כזה.....?בערך שנייה ורבע מצמצתי........
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים לא מנסה...עשיתי את זה פעם אחת כי היה לי טונות של דברים לעשות ועשיתי הכל רצוף אז אחרי 53 שעות כבר לא היה לי כוח והלכתי לישון......אתם קרועים...., אפילו שעה לא ישנת באמצע???אני לא מרגיש טוב אני חולה ולא מסוגל לישון (ניסיתי כדורי שינה) אז קראת 5 שעות רצוף את שר הטבעות - אחוות הטבעת בגרסה האנגלית המקורית (אנגלית ימי ביינימית נראת טוב יותר כאשרר אתה מסטול) וברקע התנגן בודו זן שינטו גרגויאנס אניגמה אניה ומה לא (גם קריידל) כשאתה חולה, אתה לא מת לישון כאילו כזה.....?בערך שנייה ורבע מצמצתי........מה בדיוק היה כל כך חושב שלא ישנת יומיים וחצי??
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים שכחתי כבר..... אבל זה היה בחופש בגדול [glow=red, 2, 300]מגיע לך מכות[/glow] :bash: :bash: :bash: :bash:
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים כולכם משועממים [glow=red, 2, 300]פחד[/glow] :bash: WELL DAHHHH..... WHY DO U THINK WE R HERE????
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים שכחתי כבר..... אבל זה היה בחופש בגדול [glow=red, 2, 300]מגיע לך מכות[/glow] :bash: :bash: :bash: :bash: למה?
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים כולכם משועממים [glow=red, 2, 300]פחד[/glow] :bash: WELL DAHHHH..... WHY DO U THINK WE R HERE???? אני לא משועמם... יש לי מטרה... 1000.....
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים אני חושב שאני אצא לרוץ קצת אולי אז אני ארדםתרד למטה עם אופניים..זה באמת מעייף... ;D
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים בהצלחה......אני זזתי לישון......לילה טוב לכולם!!!!!!!למה את לא באייסי ? ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.