פורסם 2003 ביוני 2522 שנים נכון!!! גם אני כל פעם מתפקע שאני שומע את החיקוי של באסטה לג'ה!! ;D ;D פשוט גדול.....ולגבי ה Diss שבין טופאק לביגי - צודק! Diss אדיר!!!! (אם אנחנו מתכוונים לאותו אחד)אני מיתכוון לשיר של טופאק hit' em up
פורסם 2003 ביוני 2522 שנים אהה כי יש לי עוד Diss (או בעצם Buttle או איך שקוראים לזה) של וטפאק וביגי...גם Hit 'Em Up זה שיר גדול.................
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים אולי מישהו פה יוכל לעזור לי...יש כמה ראפריםשאין לי מושג לאיזה צד הם שייכים וזה מציק לי...DMXNasNellyDr.Dreתודה מראשואגב... השיר הכי טוב של טופאק לדעתי זהhit em up
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים nelly?עדיף שישאר בחוץ ולא יהיה שייך לשום צדץNas שייך לצד של ביגי..הוא בן טיפוחיו של פאף דדי..כלומר EASTDMX - לא זוכר..ניראה לי WESTDr.dre - אם היית קורא את הת'רד הזה הייתה רואה שהוא שייך לWEST
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים למרות שאין כבר איסט וווסט:DMX-איסט (הוא נמצא בקבוצת ראף ריידרס)nas- איסטnelly- ד'ירטי סאות' (הדרום) (הוא נמצא בקבוצת st. lunatic מסט. לואיס)dre- ווסט (נמצא בקבוצת n.w.a)
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים DMX ו ODB ו METHOD MAN ו REDMANהם כולם בעבר או היום חברים ב Wu Tang Clan, אז אני לא חושב שהם שייכים לאיזה צד, הם סתם עושים מוזיקה.אגב, ידעתם שSNOOP הוא EAST SIDE?הוא תמיד אומר את זה בשירים שלו וגם הוא מ long beach בMIAMI.
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים Lev0, קודם כל נתחיל מזה ש DMX הוא לא ב Wu Tan Clan !!!דבר שני, אם היית קורא את מה שדיזי כתב כמה פוסטים אחורה, היית מבין שסנופ הוא לא מהאיסט קוסט!הוא אומר כל הזמן בשירים שלו איסט והוא מתכוון לאיסט של השכונה שלו (לונגביץ') שנמצאת בלוס אנג'לס. ולא לאיסט קוסט!בקיצור - סנופ דוג הוא מהחוף המערבי (West Coast) של ארה"ב. בנוסף, הוא נמצא בצד המזרחי (East Side) של השכונה שלו לונגביץ'.
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים אנשים אין עכשיו EAST ן WEST עכשיו זה בין המחנה של אמינם ו50 סנט (זאת אומרת כל מי שחתום ב-SHADY RECORDS וחלק מ-AFTERMATH הלייבל של דר' דרה) ומול ג'ה רול והמחנה שלו (MURDER INC חברת הטקליטים של ג'ה) ובנזינו בין, ג'ה לבנזינו אין שום קשר חוץ מזה ששניהם מנסים להיכנס באמינם
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים לsouth יש גם סיפורים מעניינים? לפי מס' שירים הבנתי שגם Scarface וLudacris משם
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים יש יותר מדי רראפרים :-\ חשבתי שאני מבין משהו בראפ וככול שאני ממשיך לקרוא בת'רד אני רואה שאני לא מבין כלום.BTWלמי שבWU TANG CLAN אין גם קריירה עצמאית?
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים לחלקם לפחות. אני מכיר את מטוד מן ורדמן כזמרים בודדים והם גם כיכבו בסרט How High (קיץ שלם של סוטול)
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים אני לא בטוח אבל אני חושב שרק ל-mathod man, redman ו REMEDY יש קריירה עצמאית ולכל היתר אין אבל אני ממש לא בטוח...
פורסם 2003 ביוני 2622 שנים אני לא יודע מה עם השאר, אבל אני יודע של Remedy אין קריירה עצמאית. הוא רק ב Wu Tang Clan .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.